; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana, Ioana, Ioan

Telenovela “Îngeri pierduţi” are premiera azi, la Acasă

09 September 2013

Telenovela “Îngeri pierduţi”, noua producţie românească marca MediaPro Pictures, va avea premiera diseară, pe 9 septembrie, şi va fi difuzată de luni până joi, de la ora 20.30, la Acasă.

“Îngeri pierduţi” este o telenovelă românească originală, cu subiecte inspirate din realitate, sursa fiind campania Pro TV “Tu ştii ce mai face copilul tău?”, câştigătoare a premiului Emmy.

Actori tineri şi talentaţi, absolvenţi ai UNATC, Mădălina Anea, Paul Diaconescu, Diana Roman, Anghel Damian, dar şi actori de renume, precum Diana Dumitrescu, Ioan Isaiu, Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină, Andreea Ibacka, Clara Vodă, Ioana Flora, Nicodim Ungureanu, Augustin Viziru, Adina Galupa şi Doiniţa Oancea fac parte din distribuţia telenovelei.

“‘Îngeri pierduţi’ este un proiect drag mie, la care s-a muncit foarte mult, s-a pus mult suflet. Cristina este o persoană cu bune şi cu rele, care luptă pentru o viaţă mai bună pentru fiul ei. Cu siguranţă multe dintre telespectatoare se vor regăsi în povestea ei”, a declarat Diana Dumitrescu, protagonista telenovelei.

La rândul său, Ioan Isaiu, protagonistul “Îngeri pierduţi”, a declarat: “Telenovela abordează o temă actuală, aceea a părinţilor nevoiţi să-şi lase copiii în grija bunicilor, a mătuşilor pentru a pleca în străinătate la un loc de muncă. Cred va avea un impact foarte mare pentru că tratează un subiect de interes, atât aici, acasă, cât şi acolo unde oamenii sunt plecaţi şi ne urmăresc”.

Mădălina Anea spune despre rolul ei din telenovelă: “Ana din ‘Îngeri pierduţi’ e primul meu rol principal, telenovela aceasta marchează şi debutul meu în televiziune, de-abia aştept să înceapă”.

“Pentru mine, ‘Îngeri pierduţi’ a fost o reală provocare. Este un proiect special, care dezbate o temă reală”, spune şi Paul Diaconescu, protagonist al telenovelei.

Andreea Ibacka spune: “Tina, personajul meu, e o tipă tare zăpăcită şi copilăroasă, aşa că mi-a dat şansa să mă joc mult şi chiar să mă amuz copios la filmări. Nu degeaba îmi spun colegii că-s optimismul în persoană. În parte e meritul Tinei”.

La rândul său, Ducu Ion, producătorul telenovelei, spune: “Pornind de la subiectul campaniei Ştirilor Pro TV, care a sensibilizat foarte multă lume, ne-am gândit să realizăm o telenovelă care să transpună realitatea în care trăim. Povestea subliniază faptul că oamenii au nevoie să primească şi să ofere iubire”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare