; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Telenovela „Emperatriz” a ajuns la ultimul episod

26 August 2012

Emperatriz', telenovela a cărei protagonistă este faimoasa actriță Gabriela Spanic, ajunge la final, duminică, 26 august, la ora 20.30, la Acasă. Telespectatorii vor putea urmări sfârșitul unei povești uluitoare în care iubirea unei mame, orgoliul și dreptatea poartă numele Emperatriz.

Fanii telenovelei vor trăi momente pline de adrenalină la vizionarea ultimului episod. Emperatriz pătrunde în casa lui Armando (Omar Fierro) și află secrete tulburătoare din trecutul acestuia, care îi întăresc convingerile și resentimentele pentru omul pe care l-a iubit o viață.

Protagonista luptă până la final pentru a-și recupera fiica și este dispusă să faca orice sacrificiu în acest scop. De asemenea, telespectatorii vor afla în ultimul episod dacă Emperatriz și Alejandro (Bernie Paz) își vor găsi fericirea unul alături de celălalt și care este destinul personajelor principale.

Fanii telenovelei Emperatriz' vor urmări finalul spectaculos al unei povești pline de iubire, suferințe și trădări duminică, 26 august, de la ora 20.30, Acasă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare