; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Camerista din Manhattan

Telenovela “Camerista din Manhattan” (Diva Universal) a ajuns la final

20 August 2014

Suspansul poveștii dintre Marisa și Cristobal atinge cote maxime diseară, când puteți urmări, la Diva Universal, ultimul episod al telenovelei “Camerista din Manhattan”. Marele final al seriei poate fi urmărit miercuri, 20 august, de la ora 16:00.

Camerista din Manhattan

“Camerista din Manhattan” este o telenovelă produsă în SUA și inspirată din filmul “Camerista” (“Maid în Manhattan”), din 2002, în care au jucat Jennifer Lopez și Ralph Fiennes. Este filmată la Miami, New York City, Los Angeles și Mexico, având în distribuție actori apreciați și beneficiind de decoruri, costume și o echipă de cea mai bună calitate.

Telenovela are 167 de episoade, care spun povestea tinerei și frumoasei Marisa Lujan (interpretată de Litzy). Marisa Lujan a reuşit să-şi crească băiţelul, Lalo, în ciuda dificultăților și a unei vieți nu tocmai ușoare. Când lucrurile devin periculoase în orașul său natal din Mexic,pleacă în SUA cu fiul ei. După o perioadă petrecută în California, Marisa și Lalo se stabilesc la New York, unde ea se angajează cameristă la un hotel de lux din Manhattan. Aici îl întâlnește, ca oaspete al hotelului, pe Cristobal Parker (Eugenio Siller), care crede că Marisa este, la rândul ei, cazată aici, atunci când o vede îmbrăcată în hainele elegante ale unei cliente a hotelului. Ca și în pelicula “Camerista”, începe o frumoasă – dar sinuoasă – poveste de iubire, plină de emoții, sentimente puternice, îndoieli, alegeri dificile, sacrificii și pasiune.

În finalul telenovelei, Marisa şi Cristobal se pregătesc, în sfârşit, de nuntă, dar înainte de eveniment situaţia ostaticilor ajunge la un final tulburător.

Citeşte şi:

Litzy („Camerista din Manhattan') joacă rolul unei prostituate în noua telenovelă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare