; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Clona

Telenovela braziliană „Clona” revine pe micile ecrane

13 June 2014

Telenovela braziliană „Clona' (producţie 2001-2002) – care a fost difuzată la noi de postul Acasă, cu mare succes, în anul 2000 – revine pe micile ecrane. Ea va fi difuzată de Acasă de luni până duminică, de la ora 17.30.

clona

În centrul poveştii din cele 250 de episoade stă Jade (Giovanna Antonelli), o tânără musulmană din Maroc, care se îndrăgosteşte de Lucas Ferraz (Murilo Benício), un brazilian care îşi pierde fratele într-un accident de elicopter. Un prieten al familiei Ferraz, doctorul Augusto Albieri (Juca de Oliveira), îl clonează pe Lucas, pentru a aduce alinare rudelor sale şi rămâne aproape de micuţul Léo, pentru a-i urmări evoluţia.

20 de ani mai târziu, Jade şi Lucas sunt căsătoriţi, fiecare cu copii, iar revederea reaprinde flacăra dintre ei, care e ameninţată de apariţia în viaţa lor a tânărului Léo. Telenovela va fi difuzată de luni până duminică.

Pentru ca producţia să fie realizată într-un mod cît mai veridic şi cît mai aproape de realitate, echipa a petrecut foarte mult timp în Maroc, în nordul Africii. Pe parcursul a 40 de zile, membrii echipei au mers prin 5 oraşe şi au parcurs mii de mile în căutarea celor mai frumoase şi mai impresionante peisaje potrivite pentru această poveste.

În țara de origine (Brazilia), 32 de milioane de telespectatori au urmărit telenovela. În 2001, „Clona' a primit un premiu Troféu Imprensa și alte două premii pentru cea mai bună telenovelă a anului.

„Clona' a avut parte şi de un remake spaniol în 2010, cu Mauricio Ochmann şi Sandra Echeverria în rolurile principale.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare