; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Împreună pentru totdeauna” a ajuns la final

03 September 2010

Sâmbătă, 4 septembrie, de la 18.30, Acasă difuzează ultimul episod din telenovela Împreună pentru totdeauna'.

.

Cum era de aşteptat, în ultimul episod, Fernanda şi Eduardo se căsătoresc.

Cum era de aşteptat, în ultimul episod, Fernanda şi Eduardo se căsătoresc.

Finalul va avea de toate: acţiune, răsturnări de situaţie, dar şi iubire. După multe încercări, răzbunări, obstacole şi regrete, Fernanda (Silvia Navarro) şi Eduardo (Fernando Colunga) vor găsi drumul spre fericire. Barbara (Lucero) va plăti pentru crimele ei, dar nu înainte de a scoate şi ultimul as din mânecă.

Ea va încerca să-l omoare pe Gonzalo. Aurora (Ariadne Diaz) va afla tot adevărul despre familia ei şi îşi va împlini iubirea alături de Santiago (Carlos de la Mota), în timp ce Liliana (Ludwika Paleta) îşi va recupera şi ea liniştea.

Fanii serialului nu se vor despărţi însă aşa de repede de eroii lor preferaţi. Postul Acasă la pregăteşte duminică, 5 septembrie, o surpriză. De la ora 18.30, va fi difuzată o ediţie a emisiunii Cristinei Saralegui, în cadrul căreia vor fi invitaţi actorii din Împreună pentru totdeauna'.

În prezent, Fernando Colunga şi Lucero joacă din nou împreună, după Alborada' şi Împreună pentru totdeauna', în telenovela marca Televisa, Soy tu dueňa', un remake al telenovelei Stăpâna'.

Cei doi s-au înţeles de minune întotdeauna pe platouri, iar Lucero, de fiecare dată când a avut ocazia, a spus numai cuvinte de laudă despre Fernando, unul dintre cei mai doriţi burlaci din Mexic.

Fernando este un bărbat pe care îl admir foarte mult. Este profesionist, pasionat de ceea ce face şi foarte disciplinat. Este un exemplu pentru toată distribuţia, ne înţelegem foarte bine', a declarat Lucero.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare