; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ted Danson, fluierat pe platourile de filmare

09 October 2011

Ted Danson nu a avut parte de o primire călduroasă pe platourile de filmare de la „CSI: Crime şi investigaţii'. Se pare că ceilalți membri ai distribuției nu au fost încântați de faptul că Danson se dă mare cum că datorită lui va crește audiența serialului, scrie National Enquirer.

Actorul de 63 de ani va juca, în cel de-al doisprezecea sezon al serialului, rolul lui D.B. Russell. El îl înlocuiește astfel pe actorul Laurence Fishburne, care l-a jucat până de curând pe Dr. Ray Langston.

„Ted le-a dat instrucțiuni actorilor, a făcut schimbări în scenariu și chiar s-a luat de oamenii care se ocupă de mâncarea de pe platou', a spus o sursă apropiată.

„El crede că va fi cel care va revigora serialul și nu îi pasă dacă trebuie să calce pe cineva pe bătături pentru a reuși asta', a completat sursa citată de National Enquirer.

În sezonul 2004-2005, „CSI' a fost campionul serialelor tv în State, numărând 26 de milioane de telespectatori. Insuccesul a apărut după ce William Petersen a plecat din serial, în 2009. Ca o coincidență sau nu, serialul nu a mai depășit de atunci 13 milioane de telespectatori.

Tocmai de aceea, starul din „Cheers' Ted Danson a fost ales să apară în serial. Producătorii seriei se așteaptă ca el să dea un suflu nou poveștii.

„Ted este obișnuit să fie un câștigător în domeniul ăsta și se vede ca un inginer al renașterii serialului', a explicat un prieten al actorului. El a completat : „Ceilalți membri ai distribuției ar trebui să fie recunoscători că un star ca Ted a fost de acord să li se alăture'.

Duminica viitoare, pe 16 octombrie, TVR 2 începe difuzarea serialului „CSI : Las Vegas'. Serialul cu William L. Petersen, Marg Helgenberger și Jorja Fox în rolurile principale va putea fi urmărit de la ora 21.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare