; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TheTwoPopes

TEASER. Anthony Hopkins și Jonathan Pryce sunt „Cei doi papi”

30 August 2019

Anthony Hopkins și Jonathan Pryce sunt protagoniștii filmului „Cei doi papi' / „The Two Popes' despre un punct de cotitură în istoria Bisericii Catolice. Regizat de Fernando Meirelles, nominalizat la Academy Award, lungmetrajul va avea premiera pe Netflix în decembrie.

Fernando Meirelles, regizorul „City of God', nominalizat la premiile Oscar și scenaristul Anthony McCarten, nominalizat de trei ori la Premiile Academiei Americane, aduc această poveste profundă a uneia dintre cele mai dramatice tranziții de putere din ultimii 2000 de ani. Frustrat în legătură cu direcția în care merge biserica, Cardinalul Bergoglio (Jonathan Pryce) cere Papei Benedict (Anthony Hopkins) permisiunea de a se retrage în 2012. Cu toate acestea, deși se va confrunta cu scandaluri și nesiguranțe, Papa Benedict propune o întâlnire cu cel mai dur critic al său și viitorul succesor al Romei pentru a-i dezvălui un secret care va zgudui Biserica Catolică din temelii. În spatele zidurilor Vaticanului, începe lupta între tradiție și progres, vină și iertare, iar acești doi bărbați complet diferiți discută elemente din trecuturile lor, cu scopul de a găsi un teren comun și de a construi un viitor pentru milioane de credincioși din toată lumea.

Filmul, inspirat de evenimente reale, îi are în distribuție pe Anthony Hopkins și Jonathan Pryce. Scenariul este scris de Anthony McCarten.

Puteți vedea teaserul aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare