; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Te cunosc de undeva juriu 2014

Show-ul „Te cunosc de undeva!” revine cu un nou sezon | Cine sunt concurenții

19 January 2015

„Te cunosc de undeva' va reveni, în curând, cu un nou sezon. Noii concurenți sunt Oana Sârbu, Alina Eremia, Lidia Buble, Raluca și Denisa Tănase (Bambi), Liviu Vârciu, Daniel Iordăchioaie, Cezar Ouatu, Andrei Ștefănescu și Kamara (Alb Negru).

[Not a valid template]

În sezonul cu numărul șapte, în premieră, două grupuri vor face parte din rândul concurenților: Bambi și Alb Negru. Raluca și Denisa Tănase, respectiv Andrei Ștefănescu și Kamara, vor susține toate momentele lor artistice în duet, dar vor primi câte o singură notă, din partea fiecărui jurat.

“Din clipa când am dat mâna cu concurenții am simțit că o să am treabă de făcut. Și, mai ales, că o să mă bucur maxim de fiecare moment. De la noii concurenți mă aștept să ne surprindă și să se surprindă pe ei înșiși de cât sunt de minunați”, spune Ozana Barabancea, jurata vocilor de la “Te cunosc de undeva!”

Ozana Barabancea va face un duet cu Andrei Aradits

“Noii concurenți sunt oameni simpatici și, în sfârșit, voi putea să îmi recapăt statutul de profesor. Cei din ediția trecută erau veterani. Treceau pe la cursurile de actorie doar pentru conversație. Nu mai aveam ce să-i învăț (râde). Concurenții vor avea o sarcină foarte dificilă deoarece publicul, chiar și juriul, îi vor privi comparativ. Maria, Pepe, Jorge și ceilalți au ridicat transformările la niște standarde înalte”, spune și Andrei Aradits, juratul care punctează actoria.

Alături de Ozana Barabancea și Andrei Aradits vor lua loc la masa juriului, și în acest sezon, Andreea Bălan, cea care punctează coregrafia, și Aurelian Temișan, juratul care notează întregul show susținut de fiecare concurent. Emisiunea va fi prezentată, ca și până acum, de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare