; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Te cunosc de undeva” de sâmbătă, 22 aprilie

„Te cunosc de undeva” de sâmbătă, 22 aprilie: Christina Aguilera, Sean Paul și Dua Lipa „se întâlnesc” în platou

20 April 2017

Noi transformări au pregătit, în detaliu, cei zece concurenți sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 20.00, la Te cunosc de undeva!'. Transformări pe care le vor juriza, ca de fiecare dată, Ozana Barabancea (voce), Andreea Bălan (coregrafie), Andrei Aradits (actorie) și Aurelian Temișan (all the show).

 Vezi galeria foto >

Astfel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor împărți frățește pentru această gală două personaje complicate: un rapper cu accent și talent jamaican, Sean Paul, și o londoneză cu origini albaneze, care face furori atât pe scena muzicală internațională, cât și pe podiumul de modă, Dua Lipa.

Biu Marquetti îl va imita pe starul latin care a avut cele mai mari vânzări din istorie, Julio Iglesias, Ruby va interpreta o melodie din filmul Rock of Ages', transformată în Catherine Zeta-Jones, în timp ce mezinul Cuza' va cânta piesa Lady', făcută celebră de personajul său din această seară, Yann Destal, solistul trupei Modjo.

Daniel Max Dragomir va fi unul dintre cei mai faimoși bărbați din showbiz-ul internațional, Justin Timberlake, Bianca Sârbu va cânta alături de taraful Silvian Voicu precum Laura Lavric, în timp ce Sore va fi norocoasă și fericită să se transforme în Christina Aguilera.

La rândul său, Alex Vasilache îl va aduce în premieră la Te cunosc de undeva!' pe unul dintre cei mai atractivi și bine vânduți cântăreți de muzică grecească, Nikos Vertis, în vreme ce Anda Adam va cânta despre un domn, Louis, transformată în Dani Klein, solista trupei Vaya con Dios.

Invitatul lui Florin Ristei și al trupei sale, FreeStay, este Mario Joy, un hunedorean pentru care niciun sacrificiu nu a fost prea mare pentru a-și îndeplini visul de a fi pe scenă.

Care va fi cea mai reușită transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului Te cunosc de undeva!', prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Citește și:

Andrei Ștefănescu s-a obișnuit cu postura de tătic: schimbă scutece, dar cu o condiție!

„Te cunosc de undeva' de sâmbătă, 1 aprilie: Smiley, Diana Ross și Amy Winehouse

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare