; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Te cunosc de undeva” de sâmbătă, 1 aprilie (3)

„Te cunosc de undeva” de sâmbătă, 1 aprilie: Smiley, Diana Ross și Amy Winehouse

31 March 2017

Muzică live și artiști iubiți în lumea întreagă sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului Te cunosc de undeva!', prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

 Vezi galeria foto >

Așadar, sâmbăta aceasta, Ruby se va transforma într-un personaj foarte dorit la Te cunosc de undeva!', Amy Winehouse, în timp ce mezinul Cuza' îl va imita pe canadianul Justin Bieber, sub privirile celor doi colegi ai săi din trupa Noaptea Târziu', dar și ale altor 20 de prieteni, care au venit să-l susțină zgomotos din public.

Biu Marquetti va cânta unul dintre hiturile internaționale ale grupului La Bouche, precum solista acestuia, Melanie Thorton, Bianca Sârbu va imita cu un număr de Revistă un actor de neegalat în comedia românească, Nicu Constantin, în timp ce Anda Adam va aduce pe scena show-ului un moment disco, transformată în Lady Miss Kier, solista grupului de mare succes în anii 90, Dee-Lite.

Sore va interpreta În stație la Lizeanu', un mega hit al folclorului de bloc reîmprospătat de carismaticul ei prieten, Smiley care, pentru acest rol, i-a împrumutat  jacheta personală.

Daniel Max Dragomir se transformă într-un Don Juan al folclorului autohton, Ion Dolănescu, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor fi de aceasta data Diana Ross și Michael Jackson, în vreme ce Alex Vasilache îl va aduce din nou, la Te cunosc de undeva!', pe CRBL, cu un moment emoționant.

Seara va fi deschisă de Florin Ristei și trupa sa, FreeStay, care vor interpreta cel mai recent hit al lor, Din întâmplare'.

Care va fi, de data aceasta, cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului Te cunosc de undeva!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare