Homepage  / Vedete româneşti

Connect-R și Shift au făcut spectacol la „Te cunosc de undeva!”. Mihai Petre le-a acordat bonusul care i-a propulsat pe primul loc

Connect-R și Shift au făcut spectacol la „Te cunosc de undeva!”. Mihai Petre le-a acordat bonusul care i-a propulsat pe primul loc
5

de Cristina Țapu,

Sâmbătă seară, pe 7 aprilie, în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva!”, concurenții au demonstrat încă o dată abilitățile lor în transformări spectaculoase, iar la finalul spectacolului, Connect-R și Shift au ieșit câștigători ai celei de-a opta gale.

Connect-R și Shift au fost câștigătorii celei de-a opta gale a emisiunii

Momentul inspirat din universul lui Benny Hill l-a impresionat atât de mult pe Mihai Petre, încât a decis să le acorde celor doi un bonus de 100 de puncte pentru fidelitatea lor față de referință. Iată detaliile!

Concurenții s-au întrecut din nou în transformări care au impresionat și au captivat telespectatorii, oferind o experiență plină de emoții. De la reinterpretări ale hiturilor mondiale până la omagii aduse artiștilor care au marcat istoria muzicii, echipele au adus în fața camerei momente elaborate până la cel mai mic detaliu.

te cunosc de undeva 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Connect-R și Shift au prezentat pe scena show-ului de transformări un moment care a fost considerat demn de primul loc. Prin abilitatea lor de a îmbina în mod perfect muzica, interpretarea și decorurile, au reușit să creeze o transformare uimitoare inspirată din stilul caracteristic al lui Benny Hill.

Pe parcursul spectacolului, Shift a oferit o nouă interpretare în travesti, care a fost considerată perfect dozată de către jurați, în timp ce Connect-R a demonstrat o abilitate deosebită, devenind practic un om-orchestră.

Mihai Petre le-a acordat lui Connect-R și Shift bonusul de 100 de puncte

Colegii lor de pe canapea i-au plasat pe Jo și Liviu Teodorescu pe primul loc, însă Mihai Petre a decis să le acorde bonusul de 100 de puncte lui Connect-R și Shift, recunoscând astfel victoria lor incontestabilă în cadrul celei de-a opta gale „Te cunosc de undeva!”, din sezonul 20, desfășurată în ziua de sâmbătă, 6 aprilie.

„Sper că au înțeles acum. Au avut cel mai tehnic moment, pentru că a fost cel mai plin de detalii moment, cel mai dificil din acest punct de vedere până acum (…) Și vreau să vă felicit”, a spus Mihai Petre, după ce le-a acordat bonusul care i-a plasat pe Shift și Connect-R pe prima poziție din clasament.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” a ajuns la sezonul cu numărul 20, iar acesta promite să fie unul cu totul de excepție. Edițiile curente fac parte dintr-un sezon special de tip „BEST OF”, în care participă foști concurenți din sezoanele anterioare.  

Cele 8 echipe care participă la „Te cunosc de undeva 2024”, sezonul 20, sunt Ilona Brezoianu și Florin Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu Teodorescu, Eliza Natanticu şi Zarug, Barbara Isasi şi Bella Santiago, Alexia Ţalavutis și Dima Trofim şi Paula Chirilă şi Romică Țociu.  

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton