Homepage  / Televiziune

Te cunosc de undeva, 24 februarie. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Cum au reușit să impresioneze juriul

Te cunosc de undeva, 24 februarie. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Cum au reușit să impresioneze juriul
6

de Redactia Tvmania

Te cunosc de undeva, 24 februarie. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat a doua gală. Cum au reușit să impresioneze juriul

În data de 24 februarie, sâmbătă, a avut loc o nouă ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva!”, aducând o surpriză atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori, prin transformările spectaculoase din cadrul show-ului. Ilona Brezoianu și Florin Ristei au reușit să obțină victoria în a doua gală, impresionând cu un număr remarcabil.

Florin Ristei și Ilona Brezoianu, transformare uimitoare în Christina Aguilera

Punctele acordate de juriu au provocat o răsturnare în clasament, aducând bucurie nemărginită echipei câștigătoare. Episodul al doilea al sezonului XX „Te cunosc de undeva!” din sezonul 20, difuzat la data de 24 februarie 2024, s-a încheiat cu victoria Ilonei Brezoianu și a lui Florin Ristei.

antena-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cu toate că se temeau de alegerea ruletei pentru transformare, Ilona Brezoianu și Florin Ristei au oferit un spectacol impresionant în cea de-a doua ediție.

Votul colegilor a dat peste cap clasamentul

Ilona și Ristei s-au metamorfozat în Christina Aguilera și au adus pe platoul show-ului de transformări videoclipul celebrei piese „Candy Man”.

În ciuda unui clasament strâns între primele poziții, cele cinci puncte acordate de colegii de la canapea au făcut diferența. Astfel, Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat cu detașat cea de-a doua gală din sezonul 20 al emisiunii „Te cunosc de undeva!” din 24 februarie 2024, acumulând un total de 70 de puncte.

Emisiunea este una filmată anterior, nu este transmisă în direct, însă situațiile neprevăzute tot au intervenit.

Ilona a urcat pe scenă singură și a ridicat premiul, întrucât colegul său nu a putut participa la moment din cauza faptului că a trebuit să fie prezent la un alt eveniment important. Așadar, Ilona a interpretat singură melodia la final, spre uimirea colegilor. Actrița a făcut față cu brio emoțiilor și a asigurat un moment spectaculos.

„Au fost niște momente extraordinare, vorbesc despre Barbara și Bella. Chiar povesteam la canapea că m-am uitat la ele la început, apoi la balet și vedeam clip-ul. Jo și Liviu, dansează, cântă și dansează extraordinar de bine. Pe Ioana am mai văzut-o cântând, extraordinar de bine – e prima artistă pe care am cunoscut-o când am venit în București – dar e prima dată când am văzut-o că joacă (…) Ilona și Ristei, un moment extraordinar.

Cu ambii lucrez, Ilona m-a impresionat cel mai tare când am văzut-o că tremura extraordinar de tare. Femeia asta îți vinde semințe la metrou, dacă e nevoie, ea nu are emoții, acum avea super mari emoții”, au transmis Emi și Cuza despre colegii lor, Florin și Ilona.

Emisiunea „Te cunosc de undeva” a revenit pe micile ecrane cu un nou sezon, cel cu numărul 20. Telespectatorii vor fi martorii unor transformări spectaculoase, iar Alina Pușcaș și Pepe sunt, așa cum ne-am obișnuit deja, gazdele emisiunii de divertisment de la Antena 1.

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton