Homepage  / Vedete româneşti

Te cunosc de undeva, 2 martie 2024. Echipa care a câștigat gala. Bonusul de la Cristi Iacob a răsturnat clasamentul

Te cunosc de undeva, 2 martie 2024. Echipa care a câștigat gala. Bonusul de la Cristi Iacob a răsturnat clasamentul
3

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva” a fost difuzată sâmbătă, 2 martie 2024, iar o echipă a avut parte de o surprinză extraordinară. Clasamentul a fost răsturnat după ce Cristi Iacob a acordat pentru prima oară în acest sezon bonusul de 100 de puncte. 

Cine a primit bonusul de la Cristi Iacob, la Te cunosc de undeva – 2 martie 2023 

O nouă ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva” a fost difuzată sâmbătă, 2 martie 2024, iar transformările au uimit atât jurații, cât și telespectatorii. Rând pe rând, Delia, Boney M, Pippo Franco, Ed Sheran, Tiësto & Karol G, Snoop Dogg & Dr Dre, Ion Dolanescu şi Ozzy Osbourne au făcut spectacol pe scena Te cunosc de undeva!, interpretaţi de cei 16 concurenţi cu energie la puterea 2.20. 

La final însă, cele 8 echipe de vedete au trăit pe propria lor piele emoţiile răsturnării clasamentului, atunci când juraţii au anunţat că vor acorda pentru prima oară în acest sezon bonusul de 100 de puncte. 

Ne așteaptă decizia hotărâtoare a acestei seri, cea care poate face și desface toate planurile echipelor noastre. Pot citi încordarea în ochii concurenților. Din proprie experiență vă spun, chiar dacă de acasă pot părea relaxați pe canapele, dacă le-am pune tensiometru acum ar citi la toți 2.20! Vă reamintim că niciun bonus de 100 de puncte nu a părăsit încă masa deciziilor. Să vedem dacă în seara asta echipele noastre au mai mult noroc”, acesta a fost anunţul făcut de Alina şi Pepe, anunţ care a crescut şi mai mult tensiunea pe platoul de filmare. 

Cristi Iacob, care a luat decizia să îşi folosească avantajul sezonului a mărturisit şi el: „Când îţi dai seama că vrei să faci parte din show-ul pe care îl vezi, când îţi vine să scoţi caietul şi să iei notiţe din interpretare, nu poţi să nu dai un asemenea bonus!”. 

Ei bine, concurenții care s-au bucurat de un asemenea privilegiu au fost Ilona Brezoianu și Florin Ristei. Cei doi au reușit să impresioneze cu transformarea lor remarcabilă și au stârnit hohote de râs în platoul emisiunii, dar și în casele telespectatorilor.  

Cine a primit bonusul de la Cristi Iacob, la Te cunosc de undeva – 2 martie 2023  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Cei doi s-au transformat în Pippo Franco și au cântat o melodie grea, de copii, care le-a dat bătăi de cap, dar care, în final, le-a ieșit foarte bine și au fost foarte apreciați pentru interpretare. Așadar, Ilona Brezoianu și Florin Ristei au câștigat și gala din 2 martie 2024, de la Te cunosc de undeva.  

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton