Homepage  / Seriale / Telenovele

„¿Te acuerdas de mí?”, totul despre remake-ul serialului turcesc „Regina nopții”, cu Gabriel Soto în rol principal

„¿Te acuerdas de mí?”, totul despre remake-ul serialului turcesc „Regina nopții”, cu Gabriel Soto în rol principal

de Redactia Tvmania

Gabriel Soto și un nou nume în lumea telenovelelor, Fatima Molina, vor fi protagoniștii remake-ului serialului turcesc „Regina nopții”, care va fi difuzat în Mexic la începutul anului viitor.

 

O poveste turcească de succes adaptată realității și obiceiurilor din Mexic îl va aduce pe Gabriel Soto înapoi pe micile ecrane ca protagonist al telenovelei „¿Te acuerdas de mí?”. Pregătirile noii producții Televisa sunt în toi și în urmă cu câteva zile au fost făcute publice numele actorilor care vor face parte din distribuție.

„Este o telenovelă plină de intrigi, iubire, pasiune, iar acțiunea decurge foarte repede, în fiecare episode se întâmplă ceva nou”, a declarat Soto entuziasmat într-un interviu pentru emisiunea „Hoy”.

Gabriel Soto o va avea parteneră pe actrița Fatima Molina, această producție marcând primul proiect la Televisa pentru ea. Filmările telenovelei vor începe pe 14 septembrie.

„Personajul meu se numește Vera. Este o femeie curajoasă, muncitoare, care știe să iubească și nu îi este teamă să își exprime sentimentele. Sunt fericită, emoționată pentru acest nou proiect și sunt sigură că o să vă placă foarte mult”, a declarat actrița Fatima Molina.

Cine face parte din distribuția telenovelei „¿Te acuerdas de mí?”

 

Rebecca Jones va juca rolul Antoniei Solis. Pe actriță ați mai urmărit-o în telenovelele „La dona”, „Pasiune interzisă” sau „Señora Acero”.

 

Guillermo García Cantú va fi Olmo. Actorul a jucat și în alte producții difuzate la noi în țară precum „Legea iubirii”, „Triumful dragostei” sau „Focul iubirii”.

 

 

Juan Carlos Barreto în va interpreta pe Fausto. Pe acest actor l-am putut urmări în telenovelele „Tată de-a gata”, dar și în miniseria „Uzurpatoarea”, difuzată în prezent pe Happy Channel sâmbăta și duminica, de la ora 20.00.

 

 

Ana Bertha Espín va fi Delia. Actrița a jucat și ea în miniseria „Uzurpatoarea”, difuzată în prezent pe Happy Channel, dar și în telenovelele „De trei ori Ana” sau „Spune-mi că ești a mea”/„Lo que la vida me robo”.

 

 

Natalia Téllez va juca rolul unei tinere pe nume Lola. Actrița a avut un rol scurt în telenovela „Rebelde” și de atunci s-a dedicat muncii în televiziune. Aceasta a prezentat timp de 2 ani cunoscuta emisiune „Hoy” pe unul din cele mai vizionate posturi TV din Mexic, „Las estrellas”.

 

Marisol del Olmo va fi Ivana. Pe această actriță am văzut-o până de curând pe postul Pro 2 în telenovela „Dragoste de gardă”. Ea a mai jucat și în „Mama campionului” sau „Pentru că te iubesc”.

 

Josh Gutiérrez îi va da viață lui Teo. Tânărul actor a jucat în telenovela „Dragoste de gardă”, dar și în „Puțin sunt și al tău” sau miniseria „Uzurpatoarea”.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

“Somos los que siempre hacemos. La excelencia, por lo tanto, no es un acto sino un hábito”, Aristóteles . . . . . . #actor #lovemyjob #selfie #monday

A post shared by Josh Gutierrez (@joshgutierrezmx) on

Federico Ayos va juca rolul lui Gastón. Recent actorul a jucat în telenovela „Dragoste de gardă”, iar pe micile ecrane din România l-am mai văzut în producțiile: „Familia soțului meu”/„Mi marido tiene familia” sau „La candidata”

 

Scurt sinopsis al telenovelei „Te acuerdas de mi”

După ce este obligat să se căsătorească cu fiica lui Olmo, Pedro se îndrăgostește de Vera în timpul unei călătorii de afaceri. El este gata să renunțe la totul pentru noua lui dragoste, dar trebuie să-și abandoneze planurile atunci când Olmo, șeful și mentorul său, îi amenință viața. Pedro se desparte de marea lui dragoste pentru a o salva, dar ani mai târziu, Pedro și Vera se întâlnesc din nou în circumstanțe ciudate.

 
 
 
 
 

Olmo, care nu cunoaște trecutul Verei, s-a îndrăgostit de ea și o prezintă familiei sale ca fiind noua lui iubită. După revedere, dragostea lui Pedro și Vera este reaprinsă, dezvăluind astfel trecutul întunecat care îi unește și dezlănțuind un plan dureros de răzbunare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton