; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Taylor Swift vorbeşte singură

25 November 2010

Cântăreaţa de 20 de ani a mărturisit că adoră să locuiască singură, pentru că îi place să aibă conversaţii cu… ea însăşi, potrivit FemaleFirst.co.uk.

Taylor locuieşte de una singură pentru prima dată în viaţa ei, iar vedeta, despre care se spune că are o relaţie cu actorul Jake Gyllenhaal, a spus că poţi să faci atât de multe lucruri fantastice în felul ăsta. Poţi să te plimbi şi să ai conversaţii cu tine însuţi şi să-ţi cânţi gândurile. Cred că-s singura care face asta!'.

Însă artista, care are, printre altele, un lac artificial în una dintre camerele apartamentului său din Nashville, Tennessee, susţine că nu se aşteaptă la cine ştie ce petreceri sălbatice la domiciliul ei luxos.

Am teama adânc înrădăcinată de a intra la necaz şi a fi trimisă la biroul directorului, dar în viaţa de zi cu zi', a explicat ea. Mai mult, Taylor, care îşi va sărbători majoratul luna viitoare, nu crede că cea mai bună parte e că va avea vârsta legală pentru a consuma băuturi alcoolice, ci că va putea merge la mai multe concerte pe care limita de vârstă o împiedica să le vadă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare