; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Taylor Swift şi Jake Gyllenhaal, început de idilă

28 October 2010

La un an de când s-a despărţit de Reese Witherspoon, Jake Gyllenhaal pare dispus să se implice într-o relaţie cu Taylor Swift. Actorul şi cântăreaţa au fost văzuţi împreună în culisele emisiunii „Saturday Night Live' şi şi-au ţinut de urât weekendul trecut la New York.

.

Taylor Swift (20 de ani) şi Jake Gyllenhaal (29 de ani) au fost văzuţi pentru prima dată împreună pe platourile de filmare de la „Saturday Night Live'. Martorii spun că, iniţial, cântăreaţa era însoţită de un bodyguard, însă, după ce s-au stins luminile, Jake Gyllenhaal s-a aşezat lângă ea.

„Vorbeau mult, dar nu se sărutau şi nu se ţineau de mână, nu trădau nici un gest de afecţiune', îşi aminteşte un martor, citat de „Us Weekly'.

În weekendul următor, cele două vedete au fost văzute împreună prin New York: s-au plimbat într-un parc din Brooklyn, în apropierea casei în care locuieşte sora actorului; au luat masa şi au mers la cumpărături.

.

Cariera, un obstacol în calea relaţiei

Se zvoneşte că Taylor Swift şi Jake Gyllenhaal formează un cuplu de vreo trei săptămâni, însă surse din anturajul celor două vedete cred că este puţin probabil ca relaţia să evolueze.

„Taylor este foarte dedicată carierei muzicale. Nu este interesată de o relaţie serioasă', crede un prieten de-al cântăreţei.

„Arată drăguţ împreună. Dar nu cred că se întâmplă ceva. Toata lumea vorbeşte despre asta. Ei îşi petrec timpul împreună, dar asta este tot. Nu cred că sunt un cuplu', îşi dădea cu părera unul dintre prietenii actorului.

Dacă există un adevăr în spatele zvonurilor, Jake Gyllenhaal ar trebui să fie atent la modul în care o tratează pe noua sa iubită, deoarece Taylor Swift are obiceiul de a cânta despre foştii bărbaţi din viaţa ei.

„Fiecare persoană de care m-am îndrăgostit vreodată a fost în cântecele mele. Asta justifică trecerea lor prin viaţa mea', spunea cântăreaţa.

Jake Gyllenhaal a mai fost implicat într-o relaţie serioasă cu Reese Witherspoon, alături de care a jucat în „Transfer de captivi' (2007), dar s-au despărţit în urmă cu un an. Taylor Swift s-a despărţit de Joe Jonas (21 de ani) în noiembrie 2008 şi a mai avut o relaţie cu Taylor Lautner (18 de ani), interpretul vârcolacului Jacob din „Saga Amurg'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare