; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Taylor Swift se simte trădată de Gyllenhaal

14 January 2011

Cântăreaţa de 21 de ani nu-şi poate reveni prea uşor după despărţirea de actorul Jake Gyllenhaal (30 de ani), care a rupt relaţia după doar câteva luni, din cauza diferenţei de vârstă şi a atenţiei mediatice pe care cuplul o primea, relatează FemaleFirst.co.uk.

O sursă apropiată vedetei a povestit că aceasta se simte în mod deosebit „trădată' deoarece Jake a ales calea uşoară şi s-a despărţit de ea prin telefon, mai degrabă decât faţă în faţă.

„Taylor e foarte supărată şi rănită. Chiar nu ştie ce a făcut atât de rău încât el să pună capăt relaţiei dintr-o dată, pur şi simplu. Se simte foarte trădată', a dezvăluit sursa.

Cei doi nu au petrecut Sărbătorile împreună, perioadă în care au apărut zvonurile că relaţia ar fi pe ducă. Înainte de ruptura provocată de motivele amintite mai sus, Gyllenhaal părea mai degrabă amorezat de cântăreaţa de country, pe care a însoţit-o în oraşul natal, pentru a-i cunoaşte părinţii.

Potrivit apopiaţilor, idila celor doi a început cândva la sfârşitul lunii octombrie, iar Jake pare să fie cel care a venit cu ideea'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare