Homepage  / Vedete străine

Taylor Swift, marea câștigătoare de la MTV VMA’s. Artista a strălucit pe covorul roșu într-o ținută curajoasă

Taylor Swift, marea câștigătoare de la MTV VMA's. Artista a strălucit pe covorul roșu într-o ținută curajoasă
14

de Cristina Țapu,

Taylor Swift a fost marea câștigătoare de la MTV Video Music Awards și a plecat de la ceremonie cu un braț plin de trofee. Vedeta demonstrat că nu strălucește doar în topurile muzicale, ci și pe covorul roșu.

Taylor Swift a strălucit pe covorul roșu de la MTV Video Music Awards

Taylor Swift a fost de neoprit la decernarea MTV Video Music Awards, câștigând aproape toate premiile, cu excepția trofeului pentru „Best Song”, care a fost acordat Sabrinei Carpenter pentru melodia „Espresso”. Taylor a fost desemnată „Artist of the Year” și a câștigat premiile pentru cel mai bun videoclip și cea mai bună colaborare cu „Fortnight”, precum și trofeul „Best Pop”. Clipul melodiei „Fortnight” a primit și premii în secțiuni tehnice, inclusiv pentru cel mai bun montaj și cea mai bună regie.

MTV Video Music Awards 2024 – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Taylor Swift a strălucit și pe covorul roșu și a purtat o ținută foarte îndrăzneață compusă dintr-o fustă neagră mini și un corset care i-a scos în evidență formele generoase. În plus, solista a purtat și o trenă demnă de superoinele din filmele Marvel.

Succesul lui Taylor Swift la MTV Video Music Awards nu este doar o dovadă a talentului său excepțional, ci și a evoluției sale constante ca artist. De la debutul său pe scena muzicală, Taylor a reușit să se reinventeze și să își mențină relevanța în industrie, dovedind că este o forță de necontestat în lumea muzicii.

Taylor Swift, succes formidabil în industria muzicală

Născută pe 13 decembrie 1989 în Reading, Pennsylvania, Taylor Swift a început să cânte și să compună muzică de la o vârstă fragedă. După ce s-a mutat la Nashville, Tennessee, în căutarea unui loc în industria muzicală country, a semnat un contract cu Big Machine Records la doar 15 ani. Albumul său de debut, auto-intitulat „Taylor Swift” (2006), a fost un succes imens, cu single-uri precum „Tim McGraw” și „Teardrops on My Guitar” care au propulsat-o pe primele locuri în topurile muzicale.

81st Annual Golden Globe Awards – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 14

Albumul său din 2008, „Fearless”, a fost un moment definitoriu în cariera sa, aducându-i recunoaștere internațională și mai multe premii Grammy. „Fearless” a inclus hituri precum „Love Story” și „You Belong with Me”.

În 2014, Taylor Swift a lansat „1989”, un album care a marcat oficial tranziția sa către muzica pop. „1989” a fost un succes colosal, cu hituri precum „Shake It Off” și „Blank Space”. Albumul a fost bine primit de către public și a câștigat multiple premii Grammy, inclusiv Album of the Year.

Swift a continuat să dea dovadă de versaltilitate odată cu lansarea albumelor „Reputation” (2017) și „Lover” (2019), care au prezentat latura romantică a artistei. În 2020, a lansat două albume surpriză, „Folklore” și „Evermore”, care au marcat o întoarcere la rădăcinile sale muzicale, cu un sunet mai indie și folk.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton