Homepage  / Vedete străine

Taylor Swift, criticată pentru gestul pe care l-a făcut față de Celine Dion, pe scena de la Premiile Grammy 2024. Cum a încercat să repare situația

Taylor Swift, criticată pentru gestul pe care l-a făcut față de Celine Dion, pe scena de la Premiile Grammy 2024. Cum a încercat să repare situația
8

de Roxana Mirea,

Taylor Swift a câștigat trofeul pentru „Albumul anului”, la Premiile Grammy 2024. Premiul i-a fost înmânat de nimeni alta decât Celine Dion, însă interacțiunea dintre ele de pe scenă a fost foarte ciudat. Taylor Swift a fost aspru criticată pentru gestul ei, dar a încercat ulterior să repare întreaga situație. 

Taylor Swift, criticată pentru gestul față de Celine Dion 

Taylor Swift a câștigat și a intrat în istorie la ediția din acest an a premiilor Grammy, gală care a avut loc duminică, 4 februarie 2024, luând acasă cel de-al patrulea premiu pentru „Albumul anului”. 

Taylor Swift a fost cu adevărat șocată de victorie și nu s-a gândit să o îmbrățișeze pe prezentatoarea Celine Dioncare și-a făcut prima apariție publică după ceva timp pentru a anunța categoria – ceea ce a dus la un moment oarecum stânjenitor pentru cei care priveau, potrivit ET.

Taylor Swift, criticată pentru gestul față de Celine Dion Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Când Swift a urcat pe scenă – însoțită de co-scriitorul ei frecvent Jack Antonoff și de colaboratoarea ei de la „Snow on the Beach”, Lana Del Rey – a părut uimită și a acceptat premiul de la Celine Dion, care s-a oprit pentru o secundă, într-un moment care a părut perfect pentru o îmbrățișare între două artiste.

Cu toate acestea, se pare că Taylor Swift a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a corecta această scăpare în culise, după ce a acceptat premiul. Cântăreața în vârstă de 34 de ani – care este acum singura artistă muzicală care a câștigat patru premii Grammy pentru Albumul Anului – a îmbrățișat-o pe Celine Dion în culisele de la Crypto.com Arena și a zâmbit timid, în timp ce își înfășura brațele în jurul umerilor lui Celine. 

Celine Dion, apariție neașteptată la Premiile Grammy 2024 

În timpul spectacolului de premiere de duminică seară, Celine Dion, în vârstă de 55 de ani, a șocat mulțimea prin faptul că a apărut și a prezentat premiul pe fondul bătăliei sale continue cu sindromul „Stiff Person Syndrome”. Cântăreața a fost diagnosticată cu această tulburare neurologică rară în decembrie 2022 și de atunci a avut puține apariții publice.  

Artista, care a purtat o haină aurie, oversize, peste o rochie albă, a avut un discurs extrem de emoționant și a fost aplaudată la scenă deschisă, minute în șir. 

„Vă mulțumesc! Și eu vă iubesc! Arătați minunat. Când spun că sunt fericită să fiu aici, chiar vorbesc din toată inima. 

Cei care au fost destul de binecuvântați să fie aici, la premiile Grammy, nu trebuie niciodată să uite imensa bucurie și iubire pe care muzica o aduce în viața noastră și a oamenilor din toată lumea!”, a rostit Celine Dion pe scena Premiilor Grammy. 

Sursa Foto: Profimedia, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton