; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Taylor Lautner se iubeşte cu Lily Collins

05 November 2010

Starul din „Saga Amurg' are o relaţie cu actriţa britanică Lily Collins (21 de ani), pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale peliculei „Abduction' (filmul este programat pentru lansare în septembrie 2011) în urmă cu patru luni, anunţă femalefirst.co.uk.

Taylor Lautner (18 ani) a ajuns în Louisiana pentru a lucra la „Breaking Dawn', următorul film al seriei cu vampiri, iar noua sa iubită are de gând să îi ţină de urât pe platouri.

„Lily le-a spus prietenilor ei că nu intenţiona să se îndrăgostească, însă şi-a dat seama că are sentimente puternice pentru Taylor', a declarat o sursă.

„Taylor s-a îndrăgostit din prima zi, dar Lily i-a spus că are o relaţie cu un cascador care lucra cu Steven Spielberg în New Mexico'.

„Când prietenul ei a devenit suspicios pentru că nu îi răspundea la telefon, s-a suit într-un avion şi a venit neanunţat pe platouri ca să o confrunte'.

Potrivit aceleiaşi surse, interpretul vârcolacului Jacob a sedus-o pe actuala sa iubită defilând fără cămaşă în faţa ei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare