; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Taylor Lautner își caută părinții în „Abduction”

23 September 2011

Taylor Lautner aplică pentru clubul select al actorilor de acţiune cu rolul principal din „Răpirea' – filmul ajunge în cinematografele româneşti pe 23 septembrie.

Nathan Price (Taylor Lautner) a avut dintotdeauna impresia că trăieşte viaţa altcuiva şi nu reuşeşte să relaţioneze cu părinţii săi. Temerile sale se adeveresc când descoperă întâmplător o fotografie cu el pe un site cu persoane dispărute.

Pe măsură ce află noi amănunte despre adevărata sa identitate, tânărul intră în vizorul unor persoane dubioase şi este nevoit să fugă împreună cu vecina sa, Karen Lowell (Lily Collins). Singurele persoane ce par dispuse să-l ajute sunt agenţii FBI Sandra Burns (Antonique Smith) şi Frank Burton (Alfred Molina).

Aşteptările sunt pe măsura bugetului

Producătorii filmului – printre care se numără Dan Lautner, tatal starului – au mizat mult pe Taylor Lautner, 40 de milioane de dolari mai exact. Pentru a se pregăti, interpretul personajului principal a urmărit prestaţia actorilor de acţiune preferaţi, anunţă virginmedia.com.

„I-am studiat pe Tom Cruise, Harrison Ford, Matt Damon, Denzel Washington. Mi-ar plăcea să le calc pe urme'. Lautner a insistat să-şi facă singur măcar o parte din cascadorii, deşi a recunoscut că nu era pregătit pentru impactul pe care-l va avea acest lucru asupra corpului său.

„În fiecare zi, când ajungeam pe platouri, prima întrebare era ce cascadorie voi face. Una dintre acestea presupunea să alunec pe o bucată de geam, aşa că i-am implorat să mă lase pe mine să o fac. Înca mi se părea minunat după trei, patru duble, dar pe la a 15-a au început să-mi apăra juliturile'.

Deşi rolul vârcolacului Jacob Black din „Saga Amurg' i-a adus multe admiratoare, actorul caută să se facă remarcat de audienţa masculină cu rolul din „Răpirea'. „Sunt recunoscător pentru grupul meu de fane. Dar acest film se adresează mai mult bărbaţilor'.

„Jacob nu apare în acest film'

Lily Collins este convinsă că Taylor Lautner nu va dezamăgi cu acest rol. „Am fost dată pe spate. Oamenii îl ştiu din <> şi-l văd ca pe Jacob, dar Jacob nu apare în acest film'.

Însă actriţa ar putea fi acuzată de subiectivitate, din moment ce este cuplată cu starul din „Saga Amurg', pe care i l-a prezentat deja tatălui ei, cântăreţul Phil Collins.

Noul film va conţine scenele fierbinţi cu Taylor Lautner şi Lily Collins: „Nu ne dezbrăcăm complet, dar se încinge atmosfera', explică actorul de 19 de ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare