Homepage  / Vedete străine

Taylor Lautner, adevărul despre rivalitatea dintre el și Robert Pattinson. Ce s-a întâmplat în timpul filmărilor pentru „Twilight”

Taylor Lautner, adevărul despre rivalitatea dintre el și Robert Pattinson. Ce s-a întâmplat în timpul filmărilor pentru „Twilight”
13

de Roxana Mirea,

Recent, Taylor Lautner a vorbit despre rivalitatea dintre el și Robert Pattinson, în perioada în care amândoi jucau în filmele „Twilight”. Personajele lor, Jacob Black și Edward Cullen, luptau pentru inima Bellei Swan (Kristen Stewart), iar fanii erau împărțiți în două tabere.  

Rivalitatea dintre Taylor Lautner și Robert Pattinson 

Rivalitatea dintre Jacob Black și Edward Cullen s-a extins și la actorii care i-au interpretat. În cel mai recent episod al podcastului Call Her Daddy de la Spotify, Taylor Lautner a amintit provocările cu care el și Robert Pattinson s-au confruntat în viața reală în timp ce se luptau pentru inima Bellei Swan (Kristen Stewart) în franciza Twilight, potrivit ET.

„Cred că a fost greu”, a spus Lautner, care l-a interpretat pe vârcolacul Jacob Black în filme, despre rivalitatea intensă a fanilor dintre echipa Edward și echipa Jacob. „Nu știu pentru el, dar pentru mine cel puțin, cu siguranță, mai ales la vârsta la care eram, te simți rănit uneori când nu ar trebui. Este greu să nu o faci uneori. A fost un pic dificil.” 

„Cred că a fost ciudat uneori pentru noi doi să stăm împreună la balcon și să avem 10.000 de fete care îl huiduiau pe Rob, dar care mă aclamau pe mine, dar apoi această jumătate să mă huiduie și să îl aclame [pe Rob], iar apoi noi să avem un fel de prietenie”, a adăugat el. „A fost dificil.” 

Rivalitatea dintre Taylor Lautner și Robert Pattinson Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Taylor Lautner și Robert Pattinson sunt diferiți 

A fost și mai greu, a spus Lautner, pentru că el și Pattinson sunt „oameni foarte, foarte diferiți”. 

„Nu am avut niciodată o conexiune la un nivel profund, doar pentru că suntem oameni diferiți”, a explicat Lautner. „Dar el a fost întotdeauna fantastic și cea mai dulce persoană din toate timpurile.”  

 Acum, la mai bine de un deceniu de la lansarea ultimului film din Twilight, Lautner nu simte niciun resentiment față de franciza care l-a făcut vedetă. 

„Am doar sentimente grozave față de această franciză și față de tot ceea ce mi-a oferit”, a spus el. „Sunt argumente pro și contra în ceea ce mi-a oferit, dar argumentele pro sunt mult mai mari decât cele contra. A fost nevoie de o călătorie după ce franciza s-a terminat. A trebuit să aflu cine sunt cu adevărat și ce este cu adevărat important pentru mine în viață. Sunt foarte, foarte recunoscător pentru franciză.”  

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton