Homepage  / Vedete străine

Taximetristul care i-a preluat pe Meghan Markle și prințul Harry, detalii uluitoare despre fuga lor de paparazzi. „Era speriată”

Taximetristul care i-a preluat pe Meghan Markle și prințul Harry, detalii uluitoare despre fuga lor de paparazzi. „Era speriată”
7

de Andra Stana,

Prințul Harry și Meghan Markle au fost implicați recent într-un eveniment rutier „aproape catastrofal”, după ce au fost urmăriți de paparazzi pe străzile din New York. Cei doi au avut parte de un incident asemănător cu cel care a provocat moartea prințesei Diana. Acum, taximetristul care i-a dus cu mașina și-a spus propria versiune a întâmplărilor.

Taximetristul ales de Harry și Meghan, dezvăluiri despre fuga de paparazzi

Pe 17 mai, prințul Harry și Meghan Markle au participat la un eveniment special în New York, la gala Women of Vision 2023. Cei doi au fost însoțiți de mama ducesei de Sussex, de Doria Ragland. După încheierea evenimentului au plecat spre casa unui prieten. 

Pentru că au observat că sunt urmăriți de paparazzii și nu au dorit să compromită public reședința privată a amicului respectiv, șoferul ducilor de Sussex a început o cursă la derută prin străzile new york-eze. Au urmat două ore pline de suspans și de pericol pentru Harry și Meghan.

Cuplul susține că au fost într-o „urmărire aproape catastrofală” – o „urmărire necruțătoare“ care a durat peste două ore „în mâinile unui cerc de paparazzi extrem de agresivi”.

Megan Markle receives Ms. Foundation’s Woman of Vision Award in New YorkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Prințul Harry și Meghan Markle „păreau foarte nervoși” în timp ce încercau să se ferească de fotografi în New York, marți seară, potrivit lui Sukhcharn Singh, un șofer de taxi care i-a dus cu mașina.

„Meghan era speriată, Harry era nervos“, a spus Singh, citat de cbsnews.com.

Surse din cadrul forțelor de ordine au declarat că ducii de Sussex au plecat de la premiile Ms. Foundation Women of Vision Awards de la Ziegfeld Ballroom din Manhattan în jurul orei 22:00. Îngrijorați că paparazzi i-ar putea urmări până la locul unde erau cazați, au mers prin New York mai bine de o oră, însoțiți de securitate privată și de poliția din New York.

„Paparazzi au apărut de nicăieri, făceau poze”

Singh și-a amintit că a văzut trei persoane – ducele și ducesa de Sussex și mama lui Meghan, Doria Ragland – ieșind dintr-un SUV negru și urcând apoi în taxiul său galben. Aceștia încercau să scape de fotografi.

„Paparazzi au apărut de nicăieri, făceau poze, stăteau în fața taxiului și tot așa”, a spus Singh.

Singh a spus că, după 10-15 minute, cuplul i-a cerut să îi lase la o secție de poliție. Aici, Meghan și Harry au putut să schimbe vehiculele și să plece acasă.

Nimeni nu a fost rănit, iar poliția a declarat apoi că întâlnirea nu a fost atât de gravă pe cât au lăsat să se înțeleagă ducii de Sussex.

Poliția din New York nu a raportat nicio coliziune, somație, rănire sau arestare în legătură cu acest incident. Aceștia investighează în prezent problema, iar surse din cadrul forțelor de ordine au declarat că Harry și Meghan nu a fost în pericol în niciun moment. Cu toate acestea, a existat o situație în care doi ofițeri NYPD ar fi putut fi răniți.

Prințul Harry: „Cea mai mare îngrijorare a mea a fost că istoria se repetă”

Mama lui Harry, prințesa Diana, a murit într-un tragic accident de mașină în 1997, în timp ce paparazzi urmăreau pe străzile Parisului o mașină în care se aflau ea și iubitul ei, Dodi Al Fayed.

Prințul Harry și-a exprimat îngrijorarea cu privire la posibilitatea ca incidente similare să aibă un impact asupra familiei sale. „Cea mai mare îngrijorare a mea a fost că istoria se repetă. … Și când vorbesc despre istoria care se repetă, mă refer la mama mea, la mama mea”, a declarat Harry, într-un interviu acordat în 2021 lui Oprah Winfrey.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton