; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Poster_berariaH = web

Câștigă invitații duble la concertul Taxi de vineri, 3 aprilie!

02 April 2015

Câștigătorii celor 3 invitații sunt: Claudia-Ioana Vasile, Sorin Pescaru și Claudia Timariu. Vă rugăm să ne trimiteți prin mesaj pe Facebook numele complet. Distracție plăcută diseară!

 

 

UPDATE: TVmania îți oferă șansa de a câștiga trei invitații duble la concertul pe care trupa Taxi îl va susține vineri, 3 aprilie, în Berăria H din București.

Regulament:

1. Concursul se desfășoară în perioada 2.04.2015 – 3.04.2015 pe pagina de Facebook TVmania.
2. În joc sunt puse 3 invitații duble.
3. O persoană câștigă o invitație.
4. Pentru a intra în cursa pentru premii, concurenții trebuie să lase un comentariu și să tăguiască persoana cu care doresc să meargă la concert.
5. Câștigătorii vor fi aleși prin random.org.
6. Câștigătorii vor fi anunțați în această pagină, în data de 3 aprilie 2015, ora 13:00.
7. Premiile se revendică prin mesaj Facebook ( www.tvmania.ro ) către redacția TVmania  menționând numele complet.  Intrarea la concert se va face pe baza de liste.

—————————————————————————————————————————–

Trupa Taxi va susține, mâine, pe 3 aprilie, un concert în Berăria H. Dan Teodorescu și echipa vor aduce cu ei o mare din hiturile lansate în cei 16 ani de existență.

Taxi

Trupa Taxi este apreciată pentru texte, mesaje pertinente, muzica bună și pofta de cântat a celor șapte membri. Fie că e vorba despre viață socială și politică („Strada mea cu-n singur bec', „Criogenia salveaza România', „E criza!'), fie că e vorba despre dragoste („Jumătatea mea', „Mi-e dor și doare', „Te văd în toate femeile'), abordarea Taxi este originală.

Taxi are la activ nenumărate hituri, numeroase premii, 8 albume, o participare la Eurovision chiar la început de carieră, concerte proprii în fața a mii de spectatori și videoclipuri care au scris istorie („Cele două cuvinte', „NonStop', „Ești iubibilă').

Biletele pentru concertul TAXI din Beraria H au prețul unic de 30 de lei și pot fi găsite online pe www.iabilet.ro și în rețeaua de magazine iaBilet (Magazinele Muzica, Uman, Senia și Perfect Tour), inclusiv în ziua concertului, la intrare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare