; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Taxi

Taxi lansează cel mai nou videoclip, „Joc periculos”

29 May 2015

Cu ocazia concertului pe care îl va susține sâmbătă, 30 mai, la Teatrelli, trupa Taxi va prezenta în avanpremiera „Joc periculos', cel mai recent videoclip, care îi are ca protagoniști pe actorii Antonia Ionescu Micu și Radu Micu. Lansarea oficială a videoclipului va avea loc marți, 2 iunie.

Taxi_Teatrelli

 

„Joc periculos' este o piesă compusă de Dan Teodorescu, autorul tuturor pieselor trupei Taxi. Filmarea videoclipului a fost decisă după postarea unui demo pe Facebook, care a avut parte de o primire călduroasă (sau „poate doar politicoasă' – după cum zice solistul trupei Taxi). Este o melodie sensibilă care vorbește despre ne-comunicarea din cuplu, despre acel moment când în care nu mai încercăm să ajungem unul la celălalt. Piesa a fost orchestrată simplu, doar voce și pian.

Videoclipul spune această poveste, beneficiind de interpretarea plină de sensibilitate a actorilor Antonia Ionescu și Radu Micu. Radu Micu și-a asumat și rolul de regizor, colaborând pe tot parcursul fimării cu scenaristul Dan Teodorescu, cu directorul de imagine Bogdan Stanciu, cu artistul, pe post de cameraman, Tudor Olaru și cu pianistul trupei Taxi, pe post de consultant de specialitate, Mugurel Coman.

Te-ar putea interesa și:

Cum a fost la filmările noului videoclip al trupei Taxi, „Joc periculos'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare