; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Taxi1

Taxi aniversează 17 ani la Berăria H, pe 29 martie

25 February 2016

Pe 29 martie, în „Orașul cu chef de viață' concertează o trupă cu mare chef de cântat. Trupa Taxi aniversează 17 ani aducând cu ea o mare parte din hiturile lansate, umorul și ironia fină ce au devenit marca trupei.

Taxi

Taxi este una dintre cele mai iubite și mai respectate trupe de pop rock din România, având la activ nenumărate hituri, numeroase premii, 8 albume, o participare la Eurovision chiar la început de carieră, concerte proprii în fața a mii de spectatori și videoclipuri care au scris istorie („Cele două cuvinte', „NonStop', „Ești iubibilă').

Fie că e vorba despre viața socială și politică („Strada mea cu-n singur bec', „Criogenia salvează România', „E criză!'), fie că e vorba despre dragoste („Jumătatea mea', „Mi-e dor și doare', „Te văd în toate femeile'), abordarea Taxi este întotdeauna originală.

Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Kerezsi Csongor și Darius Neagu sărbătoresc 17 ani de Taxi, împreună cu publicul, pe 29 martie, la Berăria H, un loc plin de chef de viață, ales special pentru acest concert aniversar.

La ora 20.00, vă așteaptă cu masa pusă, iar de la 22.00 cu spectacolul pe scenă.

Biletele în presale au preţ redus până în ziua concertului, adică până pe 28 martie: 40 de lei – loc în fața scenei, 30 de lei – acces general.

În ziua concertului prețurile vor fi de: 50 de lei – loc în fața scenei, 40 de lei – acces general.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare