; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tavi Oprea, câștigătorul “Hell’s Kitchen”, lucrează cu chef Florin Dumitrescu

12 January 2015

Finalul lui 2014 a fost unul plin de bucurie pentru Tavi Oprea. Nu numai că a câștigat competiția 'Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor' de la Antena 1 și marele premiu de 80.000 de euro, dar a și început deja lucrul alături de chef Florin Dumitrescu.

Pe lângă premiul în bani, show-ul a oferit câștigătorului și un contract într-u restaurant de top din Capitală, astfel că Tavi și-a luat în primire noul job încă de la sfîrșitul lui decembrie.

tavi oprea (1)

'Sunt foarte bucuros să pot lucra cot la cot cu chef Florin, el este un tip foarte prietenos, deschis, cu care mă înțeleg foarte bine și care îmi dă sfaturi utile. Chiar înainte de Anul Nou am mers la restaurant, la Tapo, pentru a cunoaște echipa, pentru a mă familiarize cu bucătăria, meniul și tot ce presupune lucrul acolo', povestește Tavi.

tavi oprea (2)

Așa se face că noaptea dintre ani l-a prins pe câștigătorul 'Hells Kitchen' la lucru.

'Am lucrat împreună cu Florin la pregătirea preparatelor pentru Revelionul organizat la restaurant și recunosc că îmi era dor de adrenalina muncii în bucătărie. De atunci am intrat în pâine, cum se spune, și sunt nerăbdător să vin și eu cu idei noi, să ne jucăm cu ingrediente, să dăm o notă aparte meniului', mai spune bucuros Tavi, care odată cu această cooptare în echipa lui Florin Dumitrescu s-a și mutat în București.

tavi oprea (4)

La rândul lui, juratul de la 'Hells Kitchen' mărturisește că Tavi este genul lui de bucătar, astfel că au o colaborare ce se lasă mereu cu idei originale:

'Tavi are imaginație și este foarte muncitor. Își dorește mereu să facă lucrurile fără cusur, e perfecționist și luptă pentru ideile sale. În plus, se simte experiența pe care a dobândit-o în restaurantele din străinătate în care a lucrat. E dornic să învețe cât mai mult, iar eu unul îi prevăd un drum frumos în bucătărie', spune chef Dumitrescu.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare