Homepage  / Vedete româneşti

Tavi Colen nu mai vrea să audă de cel care i-a fost coleg în Talisman și alături de care a făcut furori: „L-am condamnat pe Alin Oprea la uitare”

Tavi Colen nu mai vrea să audă de cel care i-a fost coleg în Talisman și alături de care a făcut furori: „L-am condamnat pe Alin Oprea la uitare”
7

de Cristina Țapu,

Cu mulți ani în urmă, Alin Oprea și Tavi Colen alcătuiau o echipă puternică pe scenă, fiind soliștii trupei Talisman. Cu toate acestea, în 2006, drumurile lor s-au despărțit. La mai bine deun deceniui de la această separare, Tavi Colen face noi declarații referitoare la fostul său coleg de breaslă, iar cuvintele pe care le-a folosit au fost unele lipsite de menajamente!

Tavi Colen nu mai vrea să audă de cel cu care a scris istorie în muzică, Alin Oprea

Cu toate că au reușit să cucerească inimile românilor prin interpretările lor în trupa Talisman, cei doi artiști au ajuns în prezent să nu mai comunice între ei, iar pentru Tavi Colen, cântărețul Alin Oprea pare să fi devenit un străin.

Recent, Tavi Colen a abordat subiectul relației sale cu fostul său prieten, Alin Oprea. Plin de hotărâre și gata să ia decizii tranșante, artistul a declarat că nu are intenția să mai comunice vreodată cu Alin Oprea, deși pe vremuri erau de nedespărțit.

„L-am condamnat pe Alin Oprea la uitare. Ceea ce, în ziua de astăzi, observăm că se întâmplă. Nu vreau scandal, nu vreau nimic, nu vreau bani, nu vreau să ne împăcăm. A venit cineva care mi-a oferit 100.000 de euro la amândoi să facem un singur spectacol. Am refuzat. Eu eram și managerul formației. Alin Oprea dormea până la 15:00. Nu știa unde e biroul. Niciodată nu a știut.

Ce mă contrariază foarte tare este că el și-a trecut toate piesele. El e formația Talisman și toate piesele sunt pe numele lui și nici nu a făcut nicio piesă singur. Nu a făcut niciun cântec singur. Niciodată! Majoritatea cuvintelor erau niște bălării ”, a declarat Tavi Colen, în cadrul podcastului moderat de către Adrian Enache.

Alin-OpreaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Alin Oprea nu a reușit să obțină iertarea lui Tavi Colen, în ciuda eforturilor depuse

Alin Oprea a încercat, în repetate rânduri, că remedieze situația și să revină la sentimente mai bune, însă Tavi a refuzat orice șansă de împăcare.

Chestiunile financiare și opiniile diferite față de cum ar trebui să fie făcută munca sunt doar doi intre factorii care au dus la separarea celor doi artiști, spre dezamăgirea publicului.

„Nu ne împăcăm. La noi e o chestie de familie, financiară. Mie mi s-a părut un fel de infracțiune să iei numele, eu am dat numele acela. Și să și premeditezi chestia asta cu ani de zile înainte. Nu că e de neiertat, dar mi se pare urât”, declara Tavi Colen, în emisiunea Xtra Night Show, de pe canalul de televiziune Antena Stars.

Sursă foto: Instagram Alin Oprea – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton