Homepage  / Vedete româneşti

Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Reacția Gabrielei Cristea: „Nici nu te-am recunoscut”

Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Reacția Gabrielei Cristea: „Nici nu te-am recunoscut”
15

de Roxana Mirea,

Tavi Clonda a uimit pe toată lumea cu ultima lui schimbare de look. Soțul Gabrielei Cristea a trecut pragul salonului de înfrumusețare și a renunțat la nunța lui obișnuită de păr și s-a vopăsit... blond. Iată cum a reacționat Gabriela Cristea atunci când l-a văzut.  

Tavi Clonda, schimbare de look 

Tavi Clonda și-a făcut o schimbare de look radicală. Acesta a fost la salonul de înfrumusețare și a renunțat la culoarea obișnuită a părului său. Soțul Gabrielei Cristea s-a vopsit blond.  

Gata, am venit să mă fac frumos. Facem petrecere de ziua Victoriei și să mă fac frumos. Trece timpul, important e să rămânem frumosși în interior. Nu i-am zis soției nimic. Îi fac surpriză. (…) Începe tranformarea. Marele blond. N-am mai fost în viața mea așa”, a spus Tavi Clonda, în timp ce se afla la salon.  

Tavi Clonda, schimbare de look (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Apoi, el s-a dus să le arate Gabrielei Cristea și fetelor lor noul look. Acestea au rămas surprinse să vadă cum s-a vopsit Tavi și l-au complimentat pentru cum arată. 

Gata, dragilor, s-a rezolvat. Mi se spune marele blond. Mă duc la fete, să văd ce zic ele”, a mai zis Tavi.  

Ce faci, măi? Nici nu te-am recunoscut. Ești cool”, i-a spus Gabriela Cristea.  

Tavi Clonda a renunțat la carieră de dragul fiicelor sale

Invitat la emisiunea „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2 și pe canalul de YouTube theXclusive, Tavi Clonda a vorbit despre acordul pe care l-a făcut cu soția sa, prioritizând binele familiei. Artistul nu regretă decizia pe care a luat-o, deși uneori este deranjat de criticile pe care le primește din partea celor care îi urmăresc activitatea din mediul online.

„Eu de 6 ani, Gabriela într-adevăr, fiind într-o ediție de seară, eu de 6 ani stau cu fetițele seară de seară eu și ea nu reușește să le vadă decât când le culcă. Au fost perioade în care s-a dus emisiunea ei mai târziu și nici nu le vedea, le culcam eu. Le lua doar dimineața și dimineața le ducea ea la școală și la grădi. Nu e ușor. Foarte complicat pentru ea și la fel de complicat pentru mine. De aceea eu mi-am lăsat cariera pe planul 3-4, dar nu îmi pare rău.

Înainte voiam stadioane, să cânt la stadioane, să bucur oamenii. Acum un zâmbet de-al unui copil face cât două stadioane. Mi s-au schimbat prioritățile. Asta nu înseamnă că nu vreau să cânt sau să fiu în fața celor care mă apreciază și mă iubesc, dar sunt alte priorități, alte etape. De exemplu, studioul l-am lăsat ultimul. Mai întâi fac toată casa și studioul meu este ultimul, pentru că așa am considerat eu”, a povestit soțul Gabrielei Cristea.

tavi-clonda-gabriela-cristea-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 15

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton