Homepage  / Vedete româneşti

Tavi Clonda, dezvăluiri despre căsnicia cu Gabriela Cristea. „Luptăm pentru asta, nu este ușor”

Tavi Clonda, dezvăluiri despre căsnicia cu Gabriela Cristea. „Luptăm pentru asta, nu este ușor”
10

de Roxana Mirea,

Tavi Clonda și Gabriela Cristea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din iubirea celor doi au venit pe lume două fetițe: Victoria și Iris. Chiar dacă au un program încărcat, cei doi găsesc mereu timp unul pentru celălalt. Recent, Tavi Clonda a făcut dezvăluiri despre căsnicia cu Gabriela Cristea.

Tavi Clonda, despre căsnicia cu Gabriela Cristea

Tavi Clonda a făcut dezvăluiri despre căsnicia cu Gabriela Cristea. Artistul a spus că relația lor s-a schimbat de când au apărut cele două fetițe în viața lor. Totuși, au încercat ca serile să și le petreacă împreună, iar Victoria și Iris au fiecare camera ei.

„Vrând, nevrând, s-a schimbat. Totuși, nu ne-am culcat cu copiii, fiecare are camera ei. Când dormi cu micuții, ei nu o să își mai dorească să stea singuri un timp. Am încercat ca seara să fie numai a noastră, în cazul în care nu sunt probleme, nu plâng sau nu este nevoie să mergem la ele. Este greu, dar i-am spus Gabrielei: „Copiii sunt copii, soțul este soț”. Același lucru este valabil și pentru mine. Nucleul unei familii se formează din soț și soție, iar copiii sunt fructele. Dacă noi doi suntem bine, atunci și copiii sunt bine. Am înțeles amândoi acest lucru și luptăm pentru asta, nu este ușor. Toată lumea este pe primul loc. Copiii au prioritate, dar, din când în când, trebuie să ne vedem și de noi, căci altfel se duce totul pe apa sâmbetei”, a declarat Tavi Clonda pentru ego.ro.

Gabriela-Cristea-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Tavi Clonda, despre al treilea copil cu Gabriela Cristea

Tavi Clonda a mărtusit că „mai este gelos” câteodată.

Este vorba de încredere și de respect. Mai sunt gelos, recunosc pentru că acum stau foarte mult pe acasă, având puține concerte. Când se întoarce treaba și o să am concerte, o să fie ea și tot așa. Sunt gelos, dar într-o limită a bunului-simț. Este normală gelozia, dacă iubești pe cineva, nu poți să rămâi indiferent, dar nu trebuie să existe paranoia. Așa a fost de la început, am știut ce mă așteaptă”, a mai spus Tavi pentru sursa menționată anterior.

Întrebat dacă el și Gabriela Cristea și-ar mai dori un copil, artistul a spus că: „Noi ne-am mai dori, dar nu este cazul, vrem să ne ocupăm de ele și am lăsat multe lucruri în spate, proiectele și carierele. Este suficient, sunt două fetițe minunate și ne concentrăm pe ele. Totuși, nu se știe niciodată, dar, în principiu, cam aceasta ar fi familia toată.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton