Homepage  / Vedete româneşti

Tavi Clonda a renunțat la carieră de dragul fiicelor. Soțul Gabrielei Cristea, detalii despre sacrificiile făcute

Tavi Clonda a renunțat la carieră de dragul fiicelor. Soțul Gabrielei Cristea, detalii despre sacrificiile făcute
14

de Cristina Țapu,

Tavi Clonda a vorbit despre prioritățile sale de când a devenit tată și afirmă că nu regretă deloc decizia de a pune cariera pe plan secund pentru a se dedica fiicelor sale și ale Gabrielei Cristea. Artistul recunoaște că uneori a fost criticat pentru că a ales să fie „la cratiță”, dar zâmbetul copiilor săi valorează mai mult decât orice recunoaștere în muzică, așadar nu acordă prea multă atenție celor care-l critică.

Tavi Clonda a renunțat la carieră de dragul fiicelor sale

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au depus eforturi considerabile pentru a avea un copil, recurgând la tratamente de fertilizare. Cu toate acestea, prima lor fetiță, Victoria, s-a născut pe cale naturală, după o perioadă extrem de stresantă pentru ambii părinți. Prin urmare, bucuria de a deveni tată a fost incomparabilă pentru Tavi. Artistul a decis să se ocupe exclusiv de creșterea micuțelor, așadar cariera sa a ajuns pe plan secund, conform propriilor spuse.

Gabriela Cristea, despre lupta cu infertilitatea. Ce i-a răspuns Tavi Clonda când i-a oferit posibilitatea să se despartă de ea (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Invitat la emisiunea „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2 și pe canalul de YouTube theXclusive, Tavi Clonda a vorbit despre acordul pe care l-a făcut cu soția sa, prioritizând binele familiei. Artistul nu regretă decizia pe care a luat-o, deși uneori este deranjat de criticile pe care le primește din partea celor care îi urmăresc activitatea din mediul online.

„Eu de 6 ani, Gabriela într-adevăr, fiind într-o ediție de seară, eu de 6 ani stau cu fetițele seară de seară eu și ea nu reușește să le vadă decât când le culcă. Au fost perioade în care s-a dus emisiunea ei mai târziu și nici nu le vedea, le culcam eu. Le lua doar dimineața și dimineața le ducea ea la școală și la grădi. Nu e ușor. Foarte complicat pentru ea și la fel de complicat pentru mine. De aceea eu mi-am lăsat cariera pe planul 3-4, dar nu îmi pare rău.

Înainte voiam stadioane, să cânt la stadioane, să bucur oamenii. Acum un zâmbet de-al unui copil face cât două stadioane. Mi s-au schimbat prioritățile. Asta nu înseamnă că nu vreau să cânt sau să fiu în fața celor care mă apreciază și mă iubesc, dar sunt alte priorități, alte etape. De exemplu, studioul l-am lăsat ultimul. Mai întâi fac toată casa și studioul meu este ultimul, pentru că așa am considerat eu„, a povestit soțul Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea are doar cuvinte de laudă la adresa lui Tavi Clonda

Recent, moderatoarea a discutat deschis despre căsătoria ei cu artistul. Ea a subliniat importanța comunicării și respectului reciproc în relația lor, recunoscând că, deși nu totul este întotdeauna perfect, efortul constant de a împărtăși și de a se sprijini reciproc a fost esențial pentru durabilitatea mariajului lor.

Un alt aspect esențial al mariajului lor este implicarea activă a lui Tavi Clonda în viața de familie. Gabriela Cristea a lăudat devotamentul soțului ei ca tată și partener, evidențiind rolul său crucial în creșterea celor două fiice ale lor, Victoria și Iris.

„Tavi le spune și nu fetelor, dar cred că vocația lui cea mai mare în această viață este să fie tată. Trebuie să îi recunoști meritul omului, nu ai ce să faci!

Uneori mă sperie chestia asta, dar nu mă simt dată la o parte. De fiecare dată m-a încurajat să fiu și eu părtașă la tot ce înseamnă familie. ”, a povestit Gabriela Cristea, într-un interviu acordat pentru Unica.

Sursă foto: Instagram Gabriela Cristea – Tavi Clonda

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton