Homepage  / Filme Online

„Tati part-time”, a fost lansat trailerul pentru filmul cu Alex Bogdan și Eva Măruță. Mesajul emoționant transmis de Andra

„Tati part-time”, a fost lansat trailerul pentru filmul cu Alex Bogdan și Eva Măruță. Mesajul emoționant transmis de Andra
9

de Roxana Mirea,

A fost lansat trailerul pentru filmul românesc „Tati part-time”. Protagoniștii sunt Alex Bogdan și Eva Măruță. Este pentru prima dată când fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță joacă într-un film. Iată când este premiera noului film realizat de Matei Dima, alias BRomania. 

S-a lansat trailerul pentru filmul „Tati part-time” 

A fost lansat trailerul pentru noul film românesc realizat de Matei Dima, „Tati part-time”, în care rolurile principale sunt interpretate de Alex Bogdan și Eva Măruță. Andra și Cătălin Măruță sunt extrem de emoționați și mândri de fiica lor. De asemenea, din distribuția filmului face parte și fratele Evei, David Măruță.  

„Nici nu putem să vă spunem cât de emoționați suntem, să vă anunțăm lansarea trailerului oficial pentru „Tati Part Time”! Este primul film in care joacă Eva! O super comedie spectaculoasă în care vom râde și ne vom distra alături de: Alex Bogdan, Raluca Aprodu, Mihaela Teleoacă, Doina Teodoru, Luca Postelnicu, Alexandru Ion, Nelu Cortea, George Ivașcu, Răzvan Vasilescu, Ioana Casetti, Ștefan Floroaică, David Măruță, sub regia Letitia Rosculet! Din ianuarie, vă așteptăm la film in cinematografe!” a scris Andra, pe Facebook.

De asemenea, și Eva, în vârstă de 7 ani, a fost extrem de fericită să facă trailerul pentru primul ei film.  

„Cel mai tare cadou de Moș Nicolae! Îmi bate inima tare pentru că trailerul oficial pentru filmul “Tati Part Time”, o super comedie, este GATA! Vreau să mă bucur alături de voi și abia aștept să vedeți filmul întreg, unde am avut şansa să joc alături de actori precum Alex Bogdan, Raluca Aprodu, Mihaela Teleoacă, Doina Teodoru, Luca Postelnicu, Alexandru Ion, Nelu Cortea, George Ivașcu, Răzvan Vasilescu, Ioana Casetti, Ștefan Floroaică, și fratele meu, David Măruță”, a transmis Eva, pe rețelele sociale.  

Când are premiera filmul „Tati part-time” 

Vidra Production aduce în cinematografe un nou block-buster, „Tati part-time” cu Eva Măruță și Alex Bogdan în rolurile principale. Iustin, interpretat de Alex Bogdan, este un avocat cu o carieră solidă, dar totul se schimbă când descoperă că trebuie să aibă grijă de Maya, fina lui de 8 ani, interpretată de tânăra și talentata Eva Măruță, care debutează în lumea filmului. Cu toate că Iustin nu se pricepe deloc la copii, aventurile lor comice sunt pe cale să devină subiect de discuție pentru toți părinții. 

Filmările pentru „Tati part-time” au început pe 2 septembrie, s-au încheiat pe 3 octombrie, iar filmul este programat să intre în cinematografe în avanpremieră, pe 2 ianuarie 2024. 

S-a lansat trailerul pentru filmul „Tati part-time”  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton