; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Matt Groening, creatorul serialului „Familia Simpson

Tatăl Simpsonilor lansează un nou serial la Netflix

27 July 2017

Matt Groening, creatorul serialului „Familia Simpson', va face pentru gigantul de streaming Netflix un nou serial animat rezervat publicului adult și avertizat!

„Disenchantment' (în traducere „descântec') este noua serie animată semnată de Matt Groening, legendarul creator al „Familiei Simpson' și „Futurama'. Și, pentru prima oară, talentatul demiurg renunță la Fox, canalul pe care și-a difuzat până acum toate creațiile și alege Netflix pentru a-și arăta lumii noua creație.

Epic, fantastic, dar înainte de toate amuzant, „Disenchantment' pare mai puțin familial decât „Familia Simpson' și mai apropiat de umorul din „South Park' sau „American Dad'. „«Disenchantment» va vorbi despre viață și moarte, dragoste și sex. Și despre cum vei reuși să râzî într-o lume plină de suferințe și de idioți, în ciuda a tot ceea ce îți spun bătrânii, vrăjitorii și alți nebuni', a explicat Matt Groening într-un comunicat transmis de Netflix și preluat de Deadline.

Netflix a comandat deja două sezoane a câte 10 episoade, iar abonații platformei vor putea vedea „Disenchantment' în 2018.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare