; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prince Harry Meghan Markle Wedding Menu

Tatăl lui Meghan Markle nu va mai participa la nunta fiicei sale cu Prințul Harry. Află aici motivele!

15 May 2018

Cu toate că era confirmat ca Thomas Markle să o conducă pe fiica sa, actrița Meghan la altar, acesta nu va mai participa deloc la nunta fiicei sale cu Prințul Harry.

Recent, tabloidele din Statele Unite au publicat fotografii surprinse cu Thomas Markle în care acesta era surprins într-o librărie, răsfoind cărți despre Marea Britanie și într-un internet cafe, uitând-se la poze cu fiica sa și Prințul Harry. În alte imagini, bărbatul apărea într-un magazin, la retușuri pentru costumul pe care urma să-l poarte la nuntă.

Publicația Mail on Sunday a dezvăluit însă că toate fotografiile surprinse cu tatăl actriței au fost de fapt regizate după un scenariu bine pus la punct, în urma căruia acesta a primit suma de 100 de mii de dolari.

Cea care a confirmat dezvăluirile publicației Mail on Sunday a fost chiar sora vitregă a lui Meghan, Samantha Markle care a mărturisit că a fost chiar ideea ei de a regiza aceste fotografii. Potrivit acesteia motivația nu a fost una financiară ci doar una de imagine prin care doreau să evidențieze că tatăl lor se pregătește cu mare interes pentru cea mai importantă zi din viața fiicei lui.

 

Luni seară, Palatul Kensington a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă că tatăl lui Meghan Markle nu va mai lua parte la nuntă:

„Acesta este un moment profund personal pentru domnișoara Markle în zilele dinaintea nunții ei. Ea și Prințul Harry cer ca înțelegerea și respectul să fie extinse și către domnul Markle în această situație dificilă.

 

Se pare că tatăl lui Meghan Markle a suferit un infarct săptămâna trecută, însă nu acesta ar fi motivul pentru care nu va mai participa la nuntă. Conform Us Weekly, el nu vrea să mai cauzeze alte greutăți familiei regale.

„Meghan este dezamăgită că tatăl ei nu a vorbit cu copii lui pentru a-i opri să vorbească urât de ea în presă. Colaborarea lui cu Samantha, de care Meghan crede că el este mult mai apropiat, a rănit-o foarte tare, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

„Meghan este supărată și deranjată de întreaga poveste și vrea doar să treacă peste acest moment. Nu vrea să lase nimic să-i strice ziua și încearcă să se concentreze asupra week-end-ului care vine, a adăugat sursa. Tatăl lui Meghan urma să o conducă pe aceasta la altar. În acest moment nu se știe cine îi va lua locul.

Peste 4 zile Meghan Markle se va căsători cu Prințul Harry, întreaga lume așteptând marele eveniment. Află aici ce posturi de televiziune din România vor transmite în direct nunta Familiei Regale.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare