Homepage  / Uncategorized

Tatăl lui Cătălin Măruță a murit. Mesajul dureros transmis de prezentator. „Am pierdut o parte din sufletul meu”

Tatăl lui Cătălin Măruță a murit. Mesajul dureros transmis de prezentator. „Am pierdut o parte din sufletul meu”
12

de Redactia Tvmania

Cătălin Măruță trece prin momente delicate. Tatăl renumitului prezentator de la Pro TV s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut chiar de către Cătălin Măruță, prin intermediul unui mesaj emoționant. Iată detaliile!

Cătălin Măruță este în doliu după ce tatăl său a murit

Cătălin Măruță trece prin clipe dificile și se confruntă cu o durere imensă, aflându-se într-o perioadă de doliu. Prin intermediul conturilor sale personale de pe platformele de socializare, el a transmis o postare emoționantă, anunțându-și fanii că tatăl său a încetat din viață.

Am pierdut o parte din sufletul meu. Te iubesc, tată, și îți mulțumesc pentru tot ce ai fost și mereu vei rămâne în viața mea. De la tine am învățat ce înseamnă să fii puternic, să lupți cu demnitate și să îți păstrezi mereu inima curată, indiferent de greutăți. Îmi vei lipsi mai mult decât pot exprima în cuvinte, dar știu că oriunde vei fi, vei avea grija de noi. Odihnește-te în pace!, a fost mesajul pe care Cătălin Măruță l-a scris în dreptul unor imagini în care apare alături de părintele său. Prezentatorul nu a dezvăluit care a fost cauza decesului tatălui și a preferat să păstreze discreția în acest moment dificil pentru întreaga familie.

Tatăl lui Cătălin Măruță a murit (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

O reacție a avut și Andra, care a scris un mesaj emoționant în amintirea socrului său. „Am pierdut un om deosebit, pe socrul meu, un suflet bun și plin de blândețe. A fost nu doar un tată și un bunic minunat, ci și un prieten drag, pe care l-am iubit și respectat din toată inima. Întotdeauna avea un cuvânt cald și o mângâiere pentru fiecare dintre noi, iar prezența lui aducea liniște și bucurie în viața noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Andra despre socrul ei, pe conturile de socializare.

Cine a fost și ce meserie a avut tatăl lui Cătălin Măruță

Părinții lui Cătălin Măruță s-au pensionat în urmă cu mai mulți ani. La un moment dat, prezentatorul de la Pro TV a recunoscut că mama lui, despre care este foarte mândru, a fost de profesie statistian, în timp ce tatăl său a fost judecător. „Mama mea este cea mai cea, pentru că este a mea! Pentru că mi-a oferit tot ce a putut de când m-am născut și nu s-a oprit nici acum”.

„Mama a fost statistician, a lucrat foarte mulți ani la Spitalul Județean din Târgu Jiu, iar tatăl meu a fost judecător. De asta am și făcut eu Dreptul, am fost influențat din familie, îmi plăcea când vedeam ce profesie are el și voiam să fiu și eu ca el. A fost judecător pe cazuri penale, o latură foarte grea a meseriei lui. Amândoi sunt la pensie de foarte mult timp”, a dezvăluit prezentatorul, citat de ciao.ro.

Potrivit declarațiilor lui Măruță, el și-ar fi dorit așadar să îi calce pe urme tatălui său, dar, în timp, pasiunea pentru televiziune a trecut pe primul loc. La un moment dat, Cătălin Măruță a povestit că a pledat în instanță pe vremea când abia terminase Dreptul.

„Am și pledat în instanță. Atunci când am făcut Dreptul și mă pregăteam pentru definitivat, trebuia să fac practică. Să am, ca la echipele de fotbal, câteva meciuri în picioare. Așa că am stat pe lângă un avocat mai în vârstă care mă trimitea în instanță să cer niște amânări. Niște proceduri pe la tribunal și îmi plăcea treaba asta. Sigur, mi s-ar fi potrivit avocatura”, a mai dezvălut Cătălin Măruță.

Sursa foto: Instagram

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton