; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_071015_TCDU8 Ed10_0189

Tată şi fiică: Adrian Minune în duet cu Carmen, la “Te cunosc de undeva”!

18 November 2015

Sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 20.00, la Te cunosc de undeva!', Carmen Simionescu cântă pentru prima dată cu tatăl ei, Adrian Minune: Am plâns amândoi la repetiții'. Cei doi vor interpreta piesa Hoy Tengo Ganas De Ti', transformați în Christina Aguilera și Alejandro Fernandez.

[Not a valid template]

N-am mai cântat niciodată cu tata, nici măcar acasă, în joacă. Sper ca momentul nostru să iasă bine, pentru că nu am apucat să repetăm niciodată acasă, din cauză că tata a fost plecat din țară. Doar aici, la platou, am repetat puțin… Am fost foarte emoționați. Și am plâns amândoi pe scenă, la repetiții', spune Carmen.

La rândul său, Adrian Minune mărturisește că s-a simțit minunat pe scenă alături de fiica sa și își dorește ca, pe viitor, să cânte și alte piese alături de Carmen. Tată și fiică pe aceeași scenă, ce poate fi mai frumos? M-am simțit extraordinar, iar asta a fost încă o dovadă că viața îți oferă întotdeauna surprize dintre cele mai plăcute', spune Adrian.

Cum vor aprecia jurații momentul artistic susținut de Carmen și Adrian Simionescu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 20.00, la Te cunosc de undeva!'.

Foto: Gabriela Arsenie-Antena1

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare