; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marius constantinescu alexandra tiniche miruna moraru la gaudeamus_02375

Târgul Internaţional Gaudeamus, în transmisiuni directe la TVR 3

16 November 2016

Marius Constantinescu, Alexandra Tiniche, Miruna Moraru şi Camelia Văcaru aduc cele mai importante evenimente, lansări, dezbateri şi informaţii de la ediţia cu numărul 23 a Târgului Internaţional Gaudeamus. Transmisiunile sunt programate de astăzi și până vineri, la ora 17.00, iar sâmbătă şi duminică, la ora 16.00.

marius-constantinescu-alexandra-tiniche-miruna-moraru-la-gaudeamus_02375

Deopotrivă târg de carte de carte şi cafenea literară, Gaudeamus propune şi în acest an un maraton cu peste 800 de evenimente culturale. În perioada 16 – 20 noiembrie, TVR 3 transmite zilnic în direct – de la Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti – cele mai importante evenimente, lansări, dezbateri şi informaţii de la ediţia cu numărul 23 a Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură.

Telespectatorii TVR 3 pot urmări de miercuri, 16 noiembrie, până duminică, 20 noiembrie,  de la ora 17.00 (miercuri, joi şi vineri) şi de la 16.00 (sâmbătă şi duminică) un program special de o oră de la Gaudeamus 2016.

Din studioul TVR amenajat la Pavilionul Central Romexpo, Marius Constantinescu va modera zilnic dezbateri cu invitaţi de marcă, scriitori sau expozanţi. Aceste dialoguri vor fi completate cu cele mai importante evenimente de la Gaudeamus – „culese' de Alexandra Tiniche, Miruna Moraru şi Camelia Văcaru.

marius-constantinescu-la-gaudeamus_02348

Marius Constantinescu

Cele cinci ediţii vor avea teme diferite:

* actualitate,

* proza străină,

* carte lifestyle şi bucătărie,

* vocational şi new-parenting,

* cartea de călătorie.

Prima ediţie, cea de miercuri, este dedicată organizatorilor, iar invitaţii lui Marius Constantinescu în studioul TVR de la Romexpo vor fi Vladimir Epstein, manager al evenimentului, profesorul universitar doctor Liviu Papadima, prorectorul Universităţii din Bucureşti şi Preşedinte de onoare al ediţiei Gaudeamus din acest an, dar şi un reprezentant al Chinei, ţară invitată de onoare a ediţiei 2016 a Târgului Internaţional Gaudeamus.

Radu Paraschivescu, Ioana Pârvulescu, Ana Blandiana, Dan C. Mihăilescu se numără printre invitaţii cu care telespectatorii TVR 3 se vor putea întâlni în transmisiunile directe din zilele următoare. TVR 2 şi TVR HD vor difuza înregistrat Ediţiile speciale Gaudeamus 2016.

 

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare