; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tanti Florica are parte de o petrecere surpriză (FOTO)

12 December 2012

În episodul de diseară al serialului de la Pro TV, câinele de-o viaţă al familiei, Borcică, a ajuns la o vârstă venerabilă şi începe să se simtă din ce în ce mai rău. Copiii Floricăi decid să facă ceva pentru a-i curma suferinţa, dar ştiind că mama lor nu ar accepta niciodată aşa ceva, încearcă să stabilească pe furiş toate detaliile.

Tanti Florica prinde din zbor ceva, ceva şi crede că despre ea este vorba, nu despre câine. Furioasă şi disperată, Florica face totul pentru a demonstra că este încă în toate facultăţile mintale. Contextul n-o ajută însă deloc.

Noul prieten al Elenei, profesor, vrea să o intervieveze pe Florica pentru noua sa carte, în care vorbeşte despre tot ceea ce înseamnă să fii mamă. Convinsă că bărbatul nu vrea altceva decât să demonstreze că Florica îşi pierde minţile, doamna Călinescu n-are nicio tragere de inimă să coopereze.

Cum ziua ei de naştere se apropie cu paşi repezi, familia decide să-i facă o surpriză. La pregătiri participă inclusiv fiica Victoriţei (Irina Rădulescu), care vine însoţită de prietenul ei, interpretat chiar de Petru Călinescu. Biata Florica, prinsă în atâtea „conspiraţii', se aşteaptă însă la cu totul şi cu totul altceva…

c1k3814_resize

Picture 1 of 9

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare