; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ţăndărică, show în premieră la “O dată-n viaţă”

05 April 2013

Iuliana Tudor vă invită să fiţi alături de spectacolul “O dată-n viaţă”, de la TVR 1, pentru trei ore, de la ora 21.00 până la miezul nopţii.

Invitaţii de diseară sunt Ricky Dandel şi Maria Dragomiroiu (reprezentând Oltenia), Anca Ţurcaşiu şi Gheorghe Turda (pentru Maramureş), respectiv Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Nicoleta Voica (pentru Banat).

Ovidiu Lipan Ţăndărică şi-a anunţat deja intenţia de a face telespectatorilor o surpriză de proporţii, iar Iuliana Tudor păstrează secretul:

„Va fi o emisiune impecabilă în ceea ce priveşte probele muzicale, pentru că toţi cei trei invitaţi sunt oameni cu performanţe în muzică. Aştept cu emoţie să văd ce provocare mi-au pregătit!

Cred că show-ul va fi special şi pentru că Ovidiu Lipan Ţăndărică vine cu un microrecital în premieră de televiziune. Va fi un spectacol muzical unic, iar premiera de televiziune la fi la noi, la O dată-n viaţă. Vă pot spune doar atât: este incredibil, atât din punct de vedere vizual, cât şi al coloanei sonore. În rest, vă aştept vineri seara, de la ora 21.00, la TVR 1'.

Probele muzicale vor fi acompaniate, ca şi până acum, de Orchestra Lăutarii din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros, iar Ansamblul „Doina Dunării' din Giurgiu va da tonul paşilor de dans.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare