; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tanar si nelinistit

„Tânăr și neliniștit” e încă în pauză, dar pandemia COVID-19 ar putea fi inclusă în scenariu

19 May 2020

Serialul „Tânăr și neliniștit' e în pauză de filmări, pentru prima dată în cei 47 de ani de existență, din cauza pandemiei provocată de coronavirus, postul CBS difuzând, de la finalul lui aprilie, episoade clasice grupate tematic. Săptămâna aceasta, de exemplu, vor fi difuzate episoade care au în centru cele mai importante povești din viața familiei Winters.

O dată pentru reînceperea filmărilor nu a fost încă stabilită, însă unii dintre actorii principali se așteaptă ca producătorii să introducă în scenariu criza COVID-19. Actorul Christian LeBlanc, interpretul lui Michael Baldwin, a spus, într-un interviu video pentru un post din New Orleans, că pandemia de coronavirus ar putea ajunge în viața personajelor din Genoa City. 

Deși este un show aspirational, la care oamenii se uită tocmai pentru a schimba mediul, regulile de distanțare socială, mai degrabă decât alegerile creative, ar putea dicta includerea pandemiei în scenariu. Va fi dificil să ai foarte mulți oameni într-o secvență, așa că interacțiunea personajelor va fi limitată, crede LeBlanc.

Michael LeBlanc nu știe însă când se va întoarce lumea pe platouri.

„Dacă trebuie să păstrăm distanța socială între noi, cum vor fi putea fi făcute filmările? Ca toată lumea din jur, trebuie să navigăm prin această lume nouă, în funcție de regulile de izolare, de testare și de tot ce am auzit la știri. Va fi interesant cum se va reporni totul, pentru că avem cameramani, oameni la machiaj, o echipă întreagă', a spus actorul. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare