Homepage  / Vedete româneşti

Obiectele de care Alexia Eram nu s-a despărțit o clipă la America Express. Sunt mici talismane norocoase primite cadou de la Mario Fresh

Obiectele de care Alexia Eram nu s-a despărțit o clipă la America Express. Sunt mici talismane norocoase primite cadou de la Mario Fresh
21

de Cristina Țapu,

Alexia Eram și fratele ei, Aris, sunt printre participanții la America Express din acest an. Cei doi formează o echipă extrem de solidă și unită, evidențiindu-se prin modul în care reușesc să facă față provocărilor. Înainte de a se aventura în această experiență, fiica Andreei Esca s-a asigurat că-și ia cu ea câteva obiecte, toate cu o semnificație sentimentală. Iată ce accesorii o însoțesc pe Alexia Eram pe parcursul competiției și îi aduc noroc!

Talismanele norocoase de care Alexia Eram nu s-a desprins la America Express

Înainte de a începe aventura pe Drumul Soarelui, cunoscuta creatoare de conținut s-a asigurat că are tot ce îi trebuie și a luat cu ea o varietate de obiecte, unele dintre ele utile, altele având o semnificație sentimentală, acestea din urmă fiind primite de la partenerul ei, Mario Fresh.

Așa cum au observat telespectatorii, fiica Andreei Esca și-a accesorizat ținutele purtate la America Express cu câteva bijuterii, inclusiv două inele, pe care le-a primit cadou de la Mario Fresh.

„Astea două sunt de la Mario și sunt aurii amândouă (…) Vreau doar să am un Crăciun foarte frumos, alături de familie, să fim toți împreună undeva. Vacanțe. Soare, plajă, dar vacanță mai bine.

Alexia și Aris Eram, surpriză la cazare, la America Express 2023  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Cu aceste lucruri rămâi pe viață, cu amintirile. Prefer amintirile. Nu știu de ce toată lumea mă întreabă asta. Să vedem. Momentan suntem foarte tineri. Avem 23, 24 de ani și cred că toate se întâmplă la timpul lor”, a declarat Alexia Eram, conform celor de la Spynews.ro

În perioada copilăriei, Alexia Eram a practicat canto, gimnastică ritmică și dans sportiv. Primul său angajament serios a avut loc la vârsta de 13-14 ani, când a fost gazda emisiunii Disney „I love Violeta”, alături de Andra Gogan. În plus, ea este parte a redacției revistei A’ List Magazine, fondată de mama sa, de unde obține un salariu lunar de 2.500 de euro, conform propriilor spuse.

Alexandre Eram a jucat un rol-cheie în succesul copiilor săi la emisiunea „America Express”

Alexia și Aris Eram au dezvăluit în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” că succesul lor în emisiunea „America Express” nu a fost unul pur întâmplător, așa cum ar putea crede unii răutăcioși. Copiii Andreei Esca sunt de părere că noțiunile de cultură generală pe care le-au dobândit au reprezentat un adevărat as din mânecă, iar pentru acest lucru le sunt recunoscători tatălui lor, Alexandre Eram.

„Contează foarte mult educația în acest show și ce știi tu, mi se oare că te poate ajuta în anumite misiuni. Am avut două ședințe, dar micuțe.

Ne-a făcut niște prezentări powerpoint despre America de Sud, toate țările, mâncarea, dansurile și a trebuit să citim înainte să plecăm. Evident, am uitat jumătate”, a declarat Alexia Eram, în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Sursă foto: Antena 1 – Instagram Alexia Eram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton