; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

T.R. Knight

T. R. Knight s-a însurat

08 October 2013

62031831T. R. Knight s-a însurat, vinerea trecută, cu partenerul său din 2010 încoace, Patrick, într-o ceremonie intimă, la care au fost invitaţi doar câţiva prieteni apropiaţi şi familia, scrie femalefirst.co.uk.

Katherine Heigl, fosta colegă de platouri din “Anatomia lui Grey” i-a fost alături lui Knight la nuntă. În fotografia urcată de Heigl pe contul său de Twitter mai apar Kate Walsh şi soţul lui Heigl, Josh Kelley.

Katherine-Heigl-Kate-Walsh-Chris-Case-Josh-Kelley-467

O sursă citată de Usmagazine.com a declarat că ceremonia a fost una de mici dimensiuni.

Knight (40 de ani) joacă în prezent rolul lui Mercutio în piesa de teatru “Romeo şi Julieta”, la New York.  Colegii săi de scenă, printre care Elizabeth Olsen şi William Hurt, nu au fost prezenţi la nuntă, dar nu au uitat să îi trimită felicitări lui Knight.

Knight a recunoscut că este homosexual în 2006, într-un comunicat trimis publicaţiei “People”.

“Bănuiesc că au apărut ceva întrebări cu privire la orientarea mea sexuală şi mi-ar plăcea să fac să dispară orice zvonuri lipsite de sens. Cu toate că prefer să ţin doar pentru mine detaliile despre viaţa privată, sper că faptul că sunt homosexual nu este cel mai interesant lucru la mine”, a spus atunci T. R. Knight.

Knight a devenit cunoscut datorită rolului George O’Malley din “Anatomia lui Grey” (Knight a jucat personajul între 2005-2009). El a mai apărut în serialele “Law & Order: Special Victims Unit” şi  “The Good Wife”, dar şi în pelicula “42”.

Citeşte şi:

Cuplul MerDer („Anatomia lui Grey') era cât pe ce să nu existe!

Jesse Williams („Anatomia lui Grey') va deveni tătic

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare