; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sylvester Stallone o duce rău cu sănătatea

12 July 2012

Sylvester Stallone a recunoscut că de vină pentru problemele de sănătate ale lui și ale colegului de breaslă Arnold Schwarzenegger sunt filmele de acțiune în care au jucat de-a lungul anilor.

Cei doi actori, care joacă împreună în „The Expendables 2'/ „Eroi de sacrificiu 2' spun că, deși s-au bucurat de o carieră înfloritoare la Hollywood, unde au primit roluri în filme cu bugete imense, accidentele „la locul de muncă' și-au pus amprenta asupra lor.

„Totul are un preț. Arnie cred că a ridicat greutăți care însumau sute de mii de kilograme la viața lui, dar asta are un preț. Poți să forțezi mașinăria până la un anumit punct, după care nu îți rămâne decât să mergi la mecanic pentru a-ți repara una sau alta. Zilele astea, lucrul ăsta devine din ce în ce mai des', a recunosct Stallone, într-un interviu acordat Total Film.

În ciuda accidentelor și a vârstei sale – actorul are deja 66 de ani- Sylvester Stallone nu ar vrea ca trecerea anilor să îi schimbe tabieturile.

„Încă îmi plac provocările. Mă duc acolo și zic Lasă-mă să sar, lasă-mă să mă bag în apă. Nu știu cum se face treaba aia cu ecranul verde. Am lucrat o vreme așa și m-a enervat la culme. Îmi place să simt căldura unei explozii chiar aproape de fața mea, o bucată de metal zburând pe lângă capul meu. E greu să intri în stare fără toate astea', a spus actorul.

Schwarzenegger şi Stallone vor fi colegi din nou în „Eroi de sacrificiu 2', în care al doilea e protagonistul – un expert în securitatea clădirilor, care ajunge încarcerat pe nedrept. Pelicula va fi lansată în 2013.

Citește și:

Arnold Schwarzenegger şi Sylvester Stallone au ajuns colegi de spital

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare