; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sylvester Stallone e de vină pentru moartea fiului său?

17 July 2012

Un nepot al lui Sylvester Stallone dă vina chiar pe starul de la Hollywood pentru moartea lui Sage. Nimic nu s-ar fi întâmplat, spune Edd Filiti, dacă Sylvester s-ar fi sinchisit să comunice măcar din când în când cu propriul său băiat.

Edd Filiti (fiul surorii vitrege a starului din „Rocky', Toni Ann) a spus chiar că părinții lui Sage nu suferă deloc din cauza morții sale, ba mai mult, se pare că Sylvester Stallone nu îi mai răspundea la telefon fiului său, scrie femalefirst.co.uk.

„Știu că nu vă pasă de ceea ce s-a întâmplat, dar vă va păsa atunci când vă veți afla sub lupa opiniei publice', a scris Edd pe contul său de Facebook.

Sylvester Stallone vrea intimitate

De cealaltă parte, Sylvester Stallone s-a arătat devastat de dispariția lui Sage. El a declarat că nu există „durere mai mare' decât cea provocată de moartea unui fiu. Actorul a implorat ca memoria fiului său să fie respectată.

„Această pierdere ne va urmări pe tot parcursul vieții noastre. Sage a fost primul nostru copil și centrul universului nostru', a spus actorul, referindu-se totodată și la mama lui Sage, Sasha Czack, cea care i-a fost prima soție.

Nu se știe încă de ce a murit Sage Stallone, iar o cauză sigură a decesului va fi cunoscută abia peste două luni, când testele referitoare la substanțele toxice consumate de actor vor fi realizate.

Citește și:

Tragedie în familia Stallone! Fiul actorului, Sage, a murit

Moartea lui Sage Stallone, încă un mister

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare