Homepage  / Vedete străine

Sylvester Stallone a arătat tuturor că se pricepe și la dans, nu doar la actorie. Fanii au reacționat imediat, iar imaginile sunt acum virale

Sylvester Stallone a arătat tuturor că se pricepe și la dans, nu doar la actorie. Fanii au reacționat imediat, iar imaginile sunt acum virale
14

de Cristina Țapu,

Sylvester Stallone are 78 de ani, însă este plin de energie și voie bună. Actorul și-a surprins fanii în mod plăcut după ce a distribuit un clip video în care dansează. Iată cum au reacționat fanii!

Sylvester Stallone a arătat fanilor că se pricepe și la dans, nu doar la actorie

Sylvester Stallone a trecut de prima tinerețe, însă se află într-o formă excepțională și este plin de viață. Recent, actorul s-a filmat în timp ce dansa e melodia „More Love” a lui Smokey Robinson & The Miracles.

Fanii au fost uimiți să-l vadă în această ipostază, așadar i-au adresat numeroase complimente: „Sylvester Stalone a descoperit secretul tinereții veșnice! Este într-o formă de invidiat!”, „Sly încă are mișcările la el!”, „Ca un vin bun!”, „Ai mișcările la tine, campionule!”, „Omul ăsta chiar e o legendă!”.

Născut pe 6 iulie 1946 în New York, Stallone a avut parte de o copilărie complicată. O problemă la naștere i-a afectat nervii feței, ceea ce a dus la o paralizie parțială a gurii, oferindu-i acel zâmbet distinctiv și vorbirea ușor afectată. În ciuda acestor dificultăți, Stallone a fost un copil plin de energie, mereu dornic să-și exprime creativitatea.

stalloneIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Momentul decisiv pentru Stallone a venit când a scris scenariul pentru „Rocky”, povestea unui boxer necunoscut care are șansa vieții să lupte pentru titlul mondial. Stallone a avut un sentiment puternic că acest rol i se potrivește perfect, așa că a refuzat să vândă scenariul dacă nu i se oferea și rolul principal. După multe negocieri și riscuri, producătorii au fost de acord, iar restul este istorie. „Rocky” a devenit un succes uriaș, câștigând Premiul Oscar pentru Cel mai bun film în 1977.

După succesul imens al seriei Rocky, Stallone și-a consolidat statutul de star de acțiune cu un alt rol remarcabil, cel al lui John Rambo în seria „Rambo”. Primul film din serie, „First Blood”, lansat în 1982, l-a prezentat pe Rambo ca pe un veteran traumatizat al războiului din Vietnam, iar filmul a avut un impact puternic asupra publicului.

Viața lui Sylvester Stallone a fost marcată de multe încercări

Stallone a fost căsătorit de trei ori. Prima sa căsnicie a fost cu Sasha Czack, cu care a avut doi fii: Sage și Seargeoh Stallone. Sasha a fost un sprijin imens pentru Stallone în primii ani de carieră, când acesta încerca să-și facă un nume în industria cinematografică.

Din păcate, familia Stallone a trecut prin momente tragice. În 2012, fiul său cel mare, Sage Stallone, a murit în mod neașteptat la doar 36 de ani. Această pierdere a fost devastatoare pentru Sylvester. Sage fusese și el implicat în industria cinematografică, apărând în câteva filme, inclusiv în „Rocky V”, unde a jucat rolul fiului lui Rocky.

Expend4bles (2023)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 14

Fiul său cel mic, Seargeoh, a fost diagnosticat cu autism încă din copilărie. Sylvester și Sasha au fost întotdeauna foarte discreți în legătură cu viața lui Seargeoh, dar au fost dedicați să-i ofere cea mai bună îngrijire și sprijin.

După divorțul de Sasha, Stallone s-a căsătorit cu Brigitte Nielsen în 1985, o actriță și model daneză. Căsnicia lor a fost una scurtă și marcată de atenția intensă a presei, durând doar doi ani.

În 1997, Stallone s-a căsătorit cu Jennifer Flavin, fost model, cu care are trei fiice: Sophia, Sistine și Scarlet Stallone. Spre deosebire de primele sale două căsnicii, mariajul cu Jennifer a fost stabil și plin de armonie. Cei doi sunt căsătoriți și în ziua de astăzi, semn că dragostea lor a învins orice obstacol.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:



Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton