Homepage  / Advertorial

SWEET.TV pe telecomanda Samsung – Acces instant la cele mai bune canale!

SWEET.TV pe telecomanda Samsung – Acces instant la cele mai bune canale!

de Redactia Tvmania

Bine ai venit în viitorul divertismentului TV cu SWEET.TV, o platformă de streaming de ultimă generație care reunește peste 140 dintre cele mai bune canale TV, peste 1000 de filme și cele mai recente premiere de succes de la studiouri precum Disney, Paramount și altele. Spune adio set-top-box-urilor și abonamentelor multiple; SWEET.TV este soluția pentru toate nevoile tale de divertisment, accesibilă direct de pe televizorul smart.

Începând din 2024 SWEET.TV este disponibilă prin intermediul butonului de pe telecomenzile Samsung Smart TV din România, alături de alți giganți mondiali ai streaming-ului. Pentru un acces și mai facil, SWEET.TV este preinstalată pe ecranul principal al celor mai recente modele de televizoare inteligente, Samsung și LG și este disponibilă pentru descărcare pe toate televizoarele conectate la internet care s-au fabricat începând cu 2014. Indiferent dacă televizorul tău este nou sau vechi de câțiva ani, SWEET.TV este pregătit pentru tine.

De ce din ce în ce mai mulți români aleg SWEET.TV?

  1. Tot conținutul tău preferat într-un singur loc

Cu SWEET.TV nu mai trebuie să cauți printre diferite platforme sau set-top-box-uri. Această platformă furnizează o gamă largă de canale TV, locale și internaționale, alături de filme noi, în premieră de la studiouri precum Disney, Universal și Sony. Fie că ești un iubitor de filme sau un fanatic al emisiunilor TV, SWEET.TV se asigură că tot ceea ce îți place este ușor de accesat într-o singură aplicație. Și nu mai este nevoie de set-top-box-uri.

  1.  Împarte abonamentul între diferite locații – fără taxe suplimentare

SWEET.TV duce flexibilitatea la nivelul următor, oferindu-ți posibilitatea de a utiliza abonamentul pentru 4 dispozitive și în 3 locații diferite, fără taxe suplimentare. Indiferent dacă te uiți la un televizor smart acasă, la casa de la țară, sau împarți abonamentul cu părinții tăi, SWEET.TV poate fi o soluție eficientă pentru reducerea cheltuielilor. În plus, poți viziona conținut în deplasare, ceea ce o transformă în partenerul de călătorie perfect.

  1. Fără contracte pe hârtie și fără obligații pe termen lung

SWEET.TV înțelege nevoia de flexibilitate. Acesta este motivul pentru care nu există obligații pe termen lung sau contracte pe hârtie. Te vei putea abona doar în 1-2 minute și, dacă este necesar, poți anula oricând cu ușurință. Această simplitate de folosire face din SWEET.TV alegerea perfectă pentru cei care apreciază controlul asupra abonamentului lor.

Fără riscuri, cu o garanție de returnare a banilor în 14 zile

SWEET.TV oferă abonaților o garanție de returnare a banilor în 14 zile. Acest lucru asigură că, dacă platforma nu corespunde așteptărilor tale, poți anula abonamentul în termen de două săptămâni și să primești o rambursare completă, fără întrebări.

Dacă ai deja un televizor inteligent, verifică dacă SWEET.TV este preinstalată, sau caut-o în magazinul de aplicații tastând „sweet.tv” Dacă intenționezi să achiziționezi un televizor smart nou, îți recomandăm să te abonezi la SWEET.TV imediat ce îl configurezi. Este cea mai bună modalitate de a profita la maximum de televizorul tău inteligent și de a te bucura de divertisment fără sfârșit!

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton