; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sutton Foster te invită în “Paradisul lui Michelle”

06 March 2013

Producătoarea serialului “Fetele Gilmore” ne aduce “Paradisul lui Michelle” (“Bunheads”), al cărui prim sezon debutează în exclusivitate la Diva Universal astăzi, la ora 21:00. Urmăriți povestea unei foste balerine, care a devenit dansatoare la Las Vegas și decide să lase totul în urmă, pornind pe un nou drum.

Michelle Simms (Sutton Foster) avea o carieră promițătoare ca balerină profesionistă în spectacole clasice, dar a fost atrasă de luminile strălucitoare ale Las Vegas-ului. Acum, cu un job fără viitor, la 30 și ceva de ani, își dă seama că entuziasmul față de Orașul Păcatului a dispărut, iar insistentul ei pretendent, Hubbell Flowers (Alan Ruck) a câștigat. Cu promisiunea unei vieți confortabile în orășelul său natal, Paradise, din California, Hubbell o convinge pe Michelle să se mărite cu el și să se mute acolo.

Apare în peisaj… Kelly Bishop!

Odată ajunsă în Paradise, Michelle descoperă că Hubbell a uitat să menționeze că locuiește în aceeași casă cu… mama lui, o femeie puternică, pe nume Fanny Flowers (Kelly Bishop, cea care a interpretat-o pe Emily Gilmore în serialul “Fetele Gilmore”), care nu este deloc bucuroasă că fiul ei a fugit și s-a căsătorit cu Michelle.

Kelly Bishop si Sutton Foster

Și ea fostă dansatoare, Fanny conduce o școală de dans din localitate, peste care Michelle dă din întâmplare, ajungând să se apropie de unele dintre elevele lui Fanny:

Julia Goldani Telles, Bailey Buntain, Kaitlyn Jenkins si Emma Dumont

– rebela Sasha (Julia Goldani Telles, 1), care are atât talent, cât și un trup perfect pentru balet, dar, preocupată de problemele familiale, nu pare să fie foarte implicată în dans;

– cu un corp armonios,Ginny (Bailey Buntain, 2) nu se simte încă bine în pielea ei;

– Boo' (Kaitlyn Jenkins, 3), drăguță și dulce, care ar da orice să fie balerină, dar se luptă cu propriul ei corp;

– iar amatoarea de distracții Melanie (Emma Dumont, 4) este pregătită pentru orice i-ar rezerva viața.

 Cum e să lucrezi cu Kelly Bishop?

Relația lui Michelle cu aceste fete o va ajuta să se adapteze vieții din liniștitul orășel, dar și rolului dificil de noră.

Despre prezenţa în serial a lui Kelly Bishop, Sutton Foster a spus simplu: “E uimitoare”.

“Eu sunt fan înrăit „Fetele Gilmore'. A fost serialul meru preferat din toate timpurile. Aşa că eram obsedată de ea de atunci. Şi făceam un spectacol la New York („Anything Goes') şi Kelly Bishop a venit pe post de înlcouitoare a unei colege. Şi am ţipat de bucurie când am auzit că ni se alătură. Şi apoi am urmărit-o peste tot. Şi o întrebam diverse, şi vorbeam cu ea… Aşa că să lucrez cu ea, e uimitoare”, a declarat protagonista “Paradisul lui Michelle”.

Amy Sherman-Palladino este producător executiv al serialului Paradisul lui Michelle.

Nu pierdeți primul episod din Paradisul lui Michelle, în premieră miercuri, 6 martie, ora 21:00, numai la Diva Universal!

Citeşte şi:

De vorbă cu eroinele din „Paradisul lui Michelle'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare