Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sutton Foster te invită în “Paradisul lui Michelle”

6 March 2013

Producătoarea serialului “Fetele Gilmore” ne aduce “Paradisul lui Michelle” (“Bunheads”), al cărui prim sezon debutează în exclusivitate la Diva Universal astăzi, la ora 21:00. Urmăriți povestea unei foste balerine, care a devenit dansatoare la Las Vegas și decide să lase totul în urmă, pornind pe un nou drum.

Michelle Simms (Sutton Foster) avea o carieră promițătoare ca balerină profesionistă în spectacole clasice, dar a fost atrasă de luminile strălucitoare ale Las Vegas-ului. Acum, cu un job fără viitor, la 30 și ceva de ani, își dă seama că entuziasmul față de Orașul Păcatului a dispărut, iar insistentul ei pretendent, Hubbell Flowers (Alan Ruck) a câștigat. Cu promisiunea unei vieți confortabile în orășelul său natal, Paradise, din California, Hubbell o convinge pe Michelle să se mărite cu el și să se mute acolo.

Apare în peisaj… Kelly Bishop!

Odată ajunsă în Paradise, Michelle descoperă că Hubbell a uitat să menționeze că locuiește în aceeași casă cu… mama lui, o femeie puternică, pe nume Fanny Flowers (Kelly Bishop, cea care a interpretat-o pe Emily Gilmore în serialul “Fetele Gilmore”), care nu este deloc bucuroasă că fiul ei a fugit și s-a căsătorit cu Michelle.

Kelly Bishop si Sutton Foster

Și ea fostă dansatoare, Fanny conduce o școală de dans din localitate, peste care Michelle dă din întâmplare, ajungând să se apropie de unele dintre elevele lui Fanny:

Julia Goldani Telles, Bailey Buntain, Kaitlyn Jenkins si Emma Dumont

– rebela Sasha (Julia Goldani Telles, 1), care are atât talent, cât și un trup perfect pentru balet, dar, preocupată de problemele familiale, nu pare să fie foarte implicată în dans;

– cu un corp armonios,Ginny (Bailey Buntain, 2) nu se simte încă bine în pielea ei;

– Boo' (Kaitlyn Jenkins, 3), drăguță și dulce, care ar da orice să fie balerină, dar se luptă cu propriul ei corp;

– iar amatoarea de distracții Melanie (Emma Dumont, 4) este pregătită pentru orice i-ar rezerva viața.

 Cum e să lucrezi cu Kelly Bishop?

Relația lui Michelle cu aceste fete o va ajuta să se adapteze vieții din liniștitul orășel, dar și rolului dificil de noră.

Despre prezenţa în serial a lui Kelly Bishop, Sutton Foster a spus simplu: “E uimitoare”.

“Eu sunt fan înrăit „Fetele Gilmore'. A fost serialul meru preferat din toate timpurile. Aşa că eram obsedată de ea de atunci. Şi făceam un spectacol la New York („Anything Goes') şi Kelly Bishop a venit pe post de înlcouitoare a unei colege. Şi am ţipat de bucurie când am auzit că ni se alătură. Şi apoi am urmărit-o peste tot. Şi o întrebam diverse, şi vorbeam cu ea… Aşa că să lucrez cu ea, e uimitoare”, a declarat protagonista “Paradisul lui Michelle”.

Amy Sherman-Palladino este producător executiv al serialului Paradisul lui Michelle.

Nu pierdeți primul episod din Paradisul lui Michelle, în premieră miercuri, 6 martie, ora 21:00, numai la Diva Universal!

Citeşte şi:

De vorbă cu eroinele din „Paradisul lui Michelle'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare