Homepage  / Vedete străine

Sutton Foster divorțează de Ted Griffin după 10 ani de căsătorie. Actrița ar avea o relație cu Hugh Jackman de luni întregi

Sutton Foster divorțează de Ted Griffin după 10 ani de căsătorie. Actrița ar avea o relație cu Hugh Jackman de luni întregi
11

de Cristina Țapu,

Un nou divort la Hollywood! Sutton Foster, în vârstă de 49 de ani, a solicitat divorțul de soțul său, Ted Griffin. Cei doi, care sunt căsătoriți de 10 ani, se despart după o relație de durată. Actrița a depus cererea de divorț la Curtea Supremă din New York. Se pare că actrița s-ar fi îndrăgostit colegul său de breaslă, Hugh Jackman.

Sutton Foster divorțează de Ted Griffin după 10 ani de căsătorie

Speculațiile despre relația cuplului au început în cercurile de pe Broadway, încă de pe vremea în care Foster juca în „The Music Man” alături de Jackman. Mai multe surse au declarat pentru Page Six că Foster și Jackman „s-au îndrăgostit”. „Sunt 100% împreună, se iubesc și vor să își petreacă restul vieții împreună”, a spus anterior o sursă pentru publicația amintită anterior.

69th Annual Tony Awards – New YorkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Deși au o conexiune puternică și se înțeleg foarte bine, Sutton Foster și Hugh Jackman au decis să își păstreze relația departe de atenția publicului. Se pare că această poveste datează de ceva vreme, iar Sutton i-a fost infidelă soțului său.

Hugh Jackman și soția lui, Deborra-Lee Furness au divorțat după 27 de ani de căsnicie. Cei doi au făcut anunțul neașteptat prin intermediul unei declarații comune.

Jackman și Furness s-au cunoscut în 1995, când amândoi jucau în serialul australian „Corelli”. S-au căsătorit în anul următor, iar fiul lor, Oscar, a venit pe lume în anul 2000. Cei doi mai au o fiică, pe Ava, care s-a născut în anul 2005.  

Născută pe 18 martie 1975, în Birmingham, Michigan, ea a început să viseze la o carieră în muzică și teatru de la o vârstă fragedă, iar de-a lungul anilor a reușit să își construiască un nume de prestigiu în industrie.

Hugh Jackman și soția lui, Deborra-Lee Furness, divorțează după 27 de ani de căsnicie. Primele declarațiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 11

Sutton Foster a debutat pe Broadway în anul 1996

Foster a debutat pe Broadway în 1996, în musicalul „Annie”. Cu toate acestea, rolul care a consacrat-o a fost cel din „Thoroughly Modern Millie”, în care a interpretat-o pe Millie Dillmount. Performanța ei a fost premiată cu un Tony Award pentru cea mai bună actriță într-un musical, iar acest succes a deschis porțile spre o carieră plină de realizări.

De-a lungul anilor, Sutton a jucat în numeroase producții de succes, inclusiv „Anything Goes”, pentru care a câștigat un alt Tony Award. Versatilitatea sa artistică i-a permis să își asume roluri diverse, de la comedii muzicale la drame mai serioase.

Pe lângă succesul de pe Broadway, Foster a strălucit și pe micile ecrane. Una dintre cele mai notabile apariții ale sale a fost în serialul „Bunheads”, creat de Amy Sherman-Palladino, unde a jucat rolul lui Michelle Simms, o dansatoare care se mută într-un mic oraș din California. De asemenea, a avut un rol principal în popularul serial „Younger”, care explorează temele identității și ale vârstei într-un mod inteligent și amuzant.

Sursă foto: Profimedia – Hepta

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton