Homepage  / Telenovele

Susana González și Valentino Lanús joacă în „Tu vida es mi vida”. Aflați toate detaliile despre noua lor telenovelă

Susana González și Valentino Lanús joacă în „Tu vida es mi vida”. Aflați toate detaliile despre noua lor telenovelă
12

de Anda Dincă,

Companiile Televisa și Univision lucrează la o telenovelă clasică, „Tu vida es mi vida”, iar cei de la peopleenespanol.com au aflat toate detaliile despre acest nou serial, care va avea premiera în Mexic pe 15 ianuarie.

Producătoare este cunoscuta Angelli Nesma („Iubiri fără hotar”), iar protagoniști doi actori cunoscuți la noi, Susana González („Suflet vândut”, „Imperiul minciunilor”, „Pasiune și putere”) și Valentino Lanús („Toantele nu merg în rai”, „Cântec de iubire”).

În „Tu vida es mi vida” va apărea și argentinianul Juan Soler, care îl va interpreta pe tatăl Paulei, personajul jucat de Susana. Între cei doi actori e o diferență de doar 7 ani (Juan are 57, iar Susana 50), însă acest lucru nu a împiedicat-o pe Angelli să îi distribuie în respectivele roluri.

Susana González și Valentino Lanús joacă în „Tu vida es mi vida”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Sunt foarte fericit, fac parte dintr-o distribuție grozavă, cu actori tineri care sunt deja mari promisiuni pentru viitorul televiziunii din Mexic și avem un producător experimentat, pe Angelli, cu o echipă de producție senzațională și o poveste foarte bună cu accente dramatice”, a declarat Juan.

Telenovela spune povestea Paulei (Susana González), o femeie care renunță la afacerile pe care le conduce, pentru a petrece cât mai mult timp cu cei trei copii ai săi după ce a aflat că suferă de o boală gravă și viața ei este în pericol.

„Este o poveste de dragoste și speranță în care vom descoperi puterea unității familiei pentru a lupta împotriva tuturor adversităților. Vom avea și o mulțime de intrigi, trădări, secrete”, a declarat Angelli Nesma, citată de peopleenespanol.com.

Alături de Susana, Valentino și Juan mai joacă Laura Flores, Margarita Magaña, Lisardo, Roberto Mateos, Pedro Moreno, Marcos Montero (soțul Susanei González), Elsa Ortiz, Verónica Merchant și Sofia Rivera Torres. Printre numele actorilor tineri se numără: Romina Poza (fiica lui Mayrín Villanueva), Karla Gaytán (nepoata lui Biby Gaytán) și Pedro Baldo („Tierra de esperanza”).

Valentino Lanus se întoarce la telenovele după 6 ani de absență

Înainte să accepte acest proiect, Valentino (48 de ani) a povestit că „în ultima perioada am trăit în Statele Unite, unde m-am dedicat 100% familiei mele. A fost o decizie foarte rapidă, sunt surprins că sunt aici. Mai mult, cu câteva zile înainte să mi se propună acest rol am visat-o pe Susana, așa că am zis că e un semn”, a spus el despre revenirea la telenovele. Valentino a jucat ultima oară în 2017, în telenovela „Nada personal”, alături de Margarita Muñoz. El și partenera sa de viață, Maria, o femeie care nu face parte din showbiz, au împreună o fetiță de 7 ani, María Magdalena.

Înainte de a se muta în Texas, Valentino a trăit pentru o perioadă în junglă, iar în acea perioadă a descoperit că suferă de cancer la intestine. Actorul a descoperit boala în faza incipientă și a reușit să o învingă, conform propriilor declarații, conectându-se cu natura, făcând fasting, yoga și adoptând un stil de viață cât mai sănătos.

La rândul ei, Susana Gonzalez este bucuroasă că a acceptat rolul Paulei: „Avem în mâinile noastre o poveste cu adevărat frumoasă. Vom face publicul să-și petreacă după-amiezile visând și trăind prin aceste personaje, dar mai presus de toate vom transmite un mesaj extrem de profund și extrem de plin de speranță”. Susana este căsătorită din 2011 cu actorul Marcos Montero cu care are 2 copii.

„Tu vida es mi vida” are la bază o telenovelă chiliană din 2019, „Amar a morir”, cu Felipe Braun și Antonia Zegers în rolurile principale.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton