; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Susan Boyle s-a mutat într-o casă nouă

01 September 2010

Cântăreaţa scoţiană devenită celebră în cadrul emisiunii „Britain`s Got Talent' a schimbat fosta locuinţă într-o casă cu şase dormitoare din regiunea West Lothian (una dintre cele 32 subdiviziuni ale Scoţiei), pentru care a cheltuit 462.000 de dolari, anunţă celebritywonder.com.

Susan Boyle (49 de ani) se gândea de ceva vreme să facă acest pas, pentru că se temea pentru siguranţa ei după ce a devenit cunoscută. La finele anului trecut, doi hoţi au încercat să-i intre în casă crezând că are bani şi bunuri de valoare.

Fratele cântăreţei, Gerry, a spus de curând că Susan Boyle trăieşte doar cu 462 de dolari pe săptămână, deşi vânzările albumului ei de debut au generat câştiguri de 15,4 milioane de dolari, şi nu are bani ca să-şi mobileze noua casă.

„Banii ei sunt bine păziţi, dar Susan nu cunoaşte conceptul acesta. Era foarte supărată. Mi-a spus că primeşte doar 462 de dolari pe săptămână pentru că este la început. Eu n-am bani ca să-i cumpăr mobilă', se plângea fratele cântăreţei.

„Ar trebui să poată merge la orice bancă şi să retragă 77.000 de dolari. Nu este un lucru recomandat, dar alegerea i-ar aparţine, din moment ce vorbim de banii câştigaţi de ea', a mai spus acesta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare